:: |
Autor |
Poruka |
duda986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 6 Mesto: Backa Palanka
|
|
bilo bi dobro da imate emisiju u kojoj slusaoci pogadjaju koji pevac peva odredjenu pesmu i da se zove "koliko dobro poznajete muziku"
|
|
|
|
|
|
sandrica_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 20
|
|
Bilo bi super da imate karaoke!!
To ljudi obozavaju...............
|
|
|
|
|
|
m4verick Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 36 Mesto: nis
|
|
Ja se slazem da bude emisija sa hitovima `90. Stvarno ima i vise od dobre muzike
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
m4verick je napisao/la sledeće: | Ja se slazem da bude emisija sa hitovima `90. Stvarno ima i vise od dobre muzike |
Potrudičemo se na tome. Ići če u odredjeni temin ta emisija. Bit če te obvješetni. Hvala vam.
|
|
|
|
|
|
DJ WelleR ***UvEk U pOkReTu***
|
Godine: 32
Datum registracije: 25 Feb 2007 Poruke: 4184
|
|
mogla je biti neka emisija o remi-x ovima gde bi se glasalo za hit remi-x
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
DJ WelleR je napisao/la sledeće: | mogla je biti neka emisija o remi-x ovima gde bi se glasalo za hit remi-x |
Remix-ovi su svakog utorka od 20 do 22.
Predstavljam najnovija ostvarenja domacih DJ-eva. S tim da su mix-evi remix-evi domacih ostvarenja. Nishta strano.
Za sada nema glasanja za za hit mix/remix. Obichno su normalne pitalice na osnovu kojih "delim" kredit za download.
|
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
evo ja vam predlazem jednu ideju pa vi rad'te shta hocete
napravite emisije sa stranom muzikom,narod to voli,a i narodnjacu su vishe smorili i boga oca,a kamoli oni iz naftalina,napravite malo foru sa r'n'b mjuzov,techno/house i deep house...verujte mi , uspreva
ah sad tek vidoh... pa onda shteta shto nemozhe strana...ebg...i ti amerikanci i kopirajt...
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
ja imam nekolikko ideaa...
1- da napravite nekako nesto gde ce ljudi odlucivati hit dana domaci. de(naprimer da se
na msn kad se procitaju i zavrse predlozi odlucuje...i da voditelj procita svacij glas)
2- napraviti anketu kad se udje u stranicu domaci.de gde bi ljudi mogli da glasaju za hit dana, meseca ili slicno
3- da se uvece procitaju vesti
4- da se napravi emisija gde bi se svaki dan pricalo o ljudckim problemima, ljudi bi na msn pisali a voditelj to procitao i davao neki savet oko tog problema
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | ja imam nekolikko ideaa...
1- da napravite nekako nesto gde ce ljudi odlucivati hit dana domaci. de(naprimer da se
na msn kad se procitaju i zavrse predlozi odlucuje...i da voditelj procita svacij glas)
2- napraviti anketu kad se udje u stranicu domaci.de gde bi ljudi mogli da glasaju za hit dana, meseca ili slicno
4- da se napravi emisija gde bi se svaki dan pricalo o ljudckim problemima, ljudi bi na msn pisali a voditelj to procitao i davao neki savet oko tog problema |
Ova zadnja ideja je super, nesto slicno kao ovde u CH
Samo ne znam koliko bih se njih javljalo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi sigurno....ja bih prva...uvek imam problema oko ljubavi
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | ja imam nekolikko ideaa...
4- da se napravi emisija gde bi se svaki dan pricalo o ljudckim problemima, ljudi bi na msn pisali a voditelj to procitao i davao neki savet oko tog problema |
Fine ideje moram priznati i sigurno ce nesto od ovoga biti usvojeno od radio tima domaceg.de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|