:: |
Autor |
Poruka |
milann05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Mar 2006 Poruke: 164
|
|
Pa ako ne mogu da zamislim da ce ona biti majka moje dece, verovatno bih to uradio, a potom vrlo brzo i raskinuo.... a ustvarti mozda bi mi se svidelo
|
|
|
|
|
|
djsashe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 142
|
|
|
|
|
_kiZa_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 89 Mesto: Bec
|
|
zavisi na ribu .. ako mi nesta znaci onda nebi voleo djeliti ..
al ako mi neznaci nista onda sto da ne
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
_kiZa_ je napisao/la sledeće: | zavisi na ribu .. ako mi nesta znaci onda nebi voleo djeliti ..
al ako mi neznaci nista onda sto da ne |
Pa ako ti ništa ne znači što bi onda bio sa njom??? Mislim, ako ti nije stalo do devojke kako možeš da budeš sa njom???
I šta, nije ti stalo do devojke i onda ćeš malo da izigravaš makroa pa da je deliš sa kim stigneš, nema veze, ništa ti ne znači zar ne? Pa onda bolje da odeš u javnu kuću i lepo završiš priču.
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Belphegor je napisao/la sledeće: | _kiZa_ je napisao/la sledeće: | zavisi na ribu .. ako mi nesta znaci onda nebi voleo djeliti ..
al ako mi neznaci nista onda sto da ne |
Pa ako ti ništa ne znači što bi onda bio sa njom??? Mislim, ako ti nije stalo do devojke kako možeš da budeš sa njom???
I šta, nije ti stalo do devojke i onda ćeš malo da izigravaš makroa pa da je deliš sa kim stigneš, nema veze, ništa ti ne znači zar ne? Pa onda bolje da odeš u javnu kuću i lepo završiš priču. |
Hehehehe pa ljubavi upravo tako, sve te potpisujem...svasta...kad ti devojka ne znaci nista, onda ti obicno i nije devojka zar ne...to se zove kres kombinacija, ali ljudi ocigledno brkaju pojmove i svasta pisu.
|
|
|
johny67 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 21
|
|
Izgleda da nekim treba pojasniti pojam partnerka. Pod pojmom partnerka se smatra osoba, uglavnom suprotnog pola, sa kojom ste u ozbiljnoj vezi. Sto se smatra da imate obostrana jaca osecanja jedno prema drugom.
E sad pitanje je kada dodje do nekog zasicenja ili iskazivanja zelja partnera da li bi prihvatili izazov
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Ja i partnerka, bez još nekoga
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
ako mi nije stalo do nje, verovatno bih prihvatio, ali posle toga joj ne bi bilo dobro... he,he
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
morala bi to da mi priredi da bi znao sta bi reko nemogu to sad ni da zamislim ...ne znam sta bi reko ili uradio........
|
|
|
bogevl Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 296 Mesto: Vlasotince - Novi Sad
|
|
ako je cura sa kojom sam sigurno ne,verovatno bi zavrsio sa njom,ako nesto prolazno mozda pod uslovom da je onaj treci zenskog pola
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
ne bih probao jer mi je to gadno !a ne bih je ostavio jer to su neke njene fantazije!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
nebi djelio nikoga doduše nebi ni množio...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|