:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
moj pas jede kuvanu hranu svakog dana, povremeno dobije granule, zbog dlake, i radi promene,
ne vidim da joj ista fali zbog kuvanog, iako u me svi napadali da mora strogo da jede tu psecu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
zbog te veštačke hrane mnogi češće završe nažalost kod veterinara . Kad bi znali kako se pravi nebi ih nikada davali svojim ljubimcima no svako ima svoje mišljenje , jest da je najlakše baciti mu granule i najbrže a niko ne razmišlja za posledice , .
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Moj jede sve, ne bira to je najglavnije, jede 3x na dan i to mnogo ... Nema ovde sta da se pametuje dok on jede sve, jede i granule i bilo sta kao sto sam reko
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
E to je prava kera svaka čast
|
|
|
|
|
|
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
moj jede sve što jedemo i mi, čak ja u šali dodajem, da ono što on neće da jede jedemo mi, ali u u činiji uvek ima granule, i to mu dođe kao dopuna obroka
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|