www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Biranje spola djeteta
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~
::  

Da imate priliku - biste li odabrali spol svojeg djeteta prije no sto se rodi?
Da, svakako bih odabrao
31%
 31%  [ 11 ]
Ne, nikako
65%
 65%  [ 23 ]
Ja bih ali on(a) nece
2%
 2%  [ 1 ]
Ja ne bih ali on(a) hoce
0%
 0%  [ 0 ]
Uopce ne zelim imati ikakvu djecu
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 35

Autor Poruka
natashaaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Mar 2006
Mesto: duBBBrava

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 04, 2006 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha.. na takvo nešto se samo slatko nasmijem.. Rolling Eyes Čovječe, kad su Beckhamovi izjavili da će se ...... stojećki da dobe curicu, skoro sam pukla od smijeha!! Very Happy

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dijete je plod ljubavi.Ne kupuje se sa police u trgovini.Apsolutno sam protivnik biranja spola djeteta.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 09, 2006 9:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

foryou10 je napisao/la sledeće:
Dijete je plod ljubavi.Ne kupuje se sa police u trgovini.Apsolutno sam protivnik biranja spola djeteta.

i ja.. Jednostavno, ja sam za ono sta mi Bog da, samo nek je zivo i zdravo..nista mi drugo nije vazno. Inace vise volim devojcice, ali sam sigurna da bih istom ljubavlju volela i decaka..nikakvu mi razliku ne cini..dete je dete.... Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 09, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: hello Na vrh strane Na dno strane

Svakako da bih hteo da idaberem...

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volela bi da odaberem pol deteta da mogu... Wink

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 20, 2006 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebi nikako da biram, jer mi je sve jedno sta ce biti, glavno da mi je dete zivo i zdravo.
jedno vreme sam mislila bilo bih lepo da mi je prvo dete zensko,pa posle sam htela da bude musko, ali sada mi je sve jedno, dete je dete.
postoje parovi koja nemogu da dobiju decu,tako da mogu da budem srecna da ja mogu i nebi bas da biram sta ce da bude.

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 12, 2007 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada ne bih to uradila,i da imam priliku da odaberem.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 18, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad to ne bih uradila...Bezi, nesto se iskomplikuje ne daj Boze... Shocked

blyangel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada bi pojedini znali kako uopste nije lako doneti na svet zivo,zdravo dete i koje sve gluposti mogu da se dese,a da ne pricamo o onima koji ne mogu uopste da imaju dece,ne bi se zanosili glupostima kao sto je biranje pola.Kako se desi tako je.Dete je dete.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 05, 2008 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih da mogu...

ne kazem da ne volim devojcice ali decake ipak vise volim

" I know the way to fuck them all...."

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

apsolutno nikako...

onako kako bude, samo da je živo i zdravo... Very Happy

nanica123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 28 Maj 2008

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nebi nikad na to ni pomisljala........covjek treba da ostane covjek a ne da glumi i izigrava boga........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Roditelji i deca ~ -> Biranje spola djeteta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon