:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Sto godina samoce
prvi put sam ju citala za lektiru i kada sam ju prvi put citala iskreno nisam imala pojma sto uopce citam pa sam morala (jer mi je bila za ocjenu) procitati jos jednom , ali tada sam knjigu citala drugacije i nisam je mogla ispustiti iz ruka.poslije san ju procitala jos jednom ali s gustom i uzivala u njoj
definitivno superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
A|ex Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Apr 2005 Poruke: 290 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam bas juce uzela "sto godina samoce" iz biblioteke, i sad planiram da je procitam. Javicu vam utiske!
|
|
|
|
|
|
ludača Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 8
|
|
budući da studiram španjolski gabriel garcia marquez mi je jedan od najdražih pisaca. sva djela su dobra!
|
|
|
|
|
|
okacica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
"Sto godina samoce" je moja omiljena knjiga, procitala sam je u jednom dahu... Nikad posle citanja te knjige nisam nasla ni jednu koja me je toliko pogodila kao ta... "Ljubav u doba kolere" nisam procitala, ali buduci da su stavovi o njoj jednoglasni, potrazicu je!
|
|
|
|
|
|
Ani5 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 13
|
|
Dobar pisac.Citala i na srpskom i engleskom i jako dobro.
|
|
|
|
|
|
shashawulja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jun 2005 Poruke: 66
|
|
~Najgori nachin na koji wam neko moze nedostajati je da ta osoba sjedi kraj was,a wi da znate da je nikada necete imati...~
by Gabriel Garcia Marquez
Citat koji me je ostawio bez texta...
|
_________________ ~...NeMa kRiwCa Da Ga nIJe BoG kaZnIo ~ |
|
|
|
|
plany Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 91
|
|
"Sto godina samoce" je jednostavno fantasticna knjiga.
|
|
|
|
|
|
student_sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 113
|
|
Sta mislite o jednom od najpoznatijih juznoamerickih pisaca ... Markezu ... meni se strasno svidjelo njegovo zivotno djelo 100 godina samoce ... mislim da je to djelo koja nas sve moze nauciti o zivotu ... takodje je dobra i knjiga Ljubav u doba kolere ....
|
_________________ ddd |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Joj koja knjiga..Kada sam ju u školi dobila kao obaveznu lektiru i kada sam ju prvi put pročitala bila sam skroz zbunjena..naime nakon prvog pročitanog puta u suštini nisam imala pojma šta sam to ja pročitala i nikako mi nije imala smisla..medjutim budući da sam ju morala obraditi za lektiru i ocjenu pročitala sam ju i drugi put i ostala zapanjena onim što sam pročitala..knjiga je fantastična i puna je pojmova koji nas mogu podučiti.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Look at my nick and my sig!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
alexlex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 3
|
|
Gabriel Garcia para ciempre
|
_________________ HOLA TODOS |
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Nisam baš puno čitao njegova djela, ali ono što jesam mi je interesantno. Npr.Dvanaest hodočasnika mi je zakon knjiga
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|