:: |
Autor |
Poruka |
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
hvala na savjetima, bas su strava
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma sve treba da ima meru..kad vidim indijanke po ulici..joj ocaja..a tako samouverene
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
joj joj...cure nekad znaju pretjerati i to se vidi....a dogodi se to svima nekada
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
ipak se treba paziti najvise sa ruzom i sjenilom... tu se najvise gresaka pravi pri sminkanju
|
|
|
|
|
|
medena_ns Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 77
|
|
|
|
|
vedran31 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 411 Mesto: Labin
|
|
dobri savjeti
|
_________________ driver |
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Danas se svasta nosi al pola toga je totalno neukusno,narocito ako se sve prozire ili previse vidi! Sorry ali zaista mi ne trebate pokazivati guza i grudi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narocito ako su te doticne ruzne ko ponoc!
Takve su mi naj drze!!!
|
|
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
4. Duboki dekolte
Izuzetno je seksi, osobito želite li u prvi plan staviti svoje bujno poprsje, što svakako nije dobro za radnu atmosferu. Zato oprezno: pazite da ne izazovete dojam kao da će vam grudi svaki čas iskočiti iz ambalaže! Učinak će biti u najmanju ruku - komičan!
Ooops!!!Izgleda da imam problem sa brojem 4.Uvek su mi grudi podignute,iako ponekad zelim da ih sakrijem,zato sto imam samo 14 godina.....ponekad se jednostavno vide....Moram da radim na br.4.Ostalo je OK....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
recmk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
Saveti su odlicni. Svaka cast!
|
|
|
|
|
|
sarajka-18 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo
|
|
Hvala na savjetima, odlični su.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
schtranga je napisao/la sledeće: |
2. Carape uz otvorene cipele
Sandale i otvorene cipele najljepše je nositi na bosu nogu iako je trendi odjenuti uz njih čarape. No takvo što valja ipak prepustiti modnim maherima, jer je mogućnost promašaja - golema! Stoga ne riskirajte neželjen izgled - turistice. |
Sto se tice ovog, najbolji dokaz su ciganke: crne najlonke i bele sandale. lol!
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Citat: | 2. Carape uz otvorene cipele
Sandale i otvorene cipele najljepše je nositi na bosu nogu iako je trendi odjenuti uz njih čarape. No takvo što valja ipak prepustiti modnim maherima, jer je mogućnost promašaja - golema! Stoga ne riskirajte neželjen izgled - turistice.
3. Tamne carape uz cvetnu modu
Odjenuti tamne čarape uz lepršavu ljetnu suknju ili haljinu cvjetnog uzorka, pravi je modni ”faux-pas?! Inzistirate li ipak na damskom dojmu da imate čarape, na raspolaganju su vam od ove godine sprejevi koji ”šminkaju? noge |
Znaci, ovo su po mom misljenju, dve NAJVECE i najodvratnije greske u zenskom oblacenju! Kad vidim devojku u sandalama ili papucama na stiklu i najlonkama-mogu tacno da povratim! Ili letnja haljinica, pa jos cvetnih dezena i crne grilonke................... UZAS!!! |
Slažem se potpuno. Isuse ne mogu opšte pogled da odvojim od ženinih nogu, kad to vidim. Dođe mi da svratim do nje i pitam jel možda zaboravla najlonke da skine.
Al i to sa tangama koje se penju iznad pojasa hlača. Prošli put videla sam ženu sa detetom malenim, tamo oko 5 godina. Malena bila je tako slatka, da nisam mogla opšte poverovat otkud ovo, kad sam pogledala njezinu majku. Ona u belim hlačama, kratkoj majici, koja bila iznad pupka i crvene tange, koje su virile do pola leđa. Izgledala je stvarno ko ku*** koja čuva decu. A šta mi je najgore bilo.....pored nje bio je njezin muž, koji je ponosno hodao sa njom i malenom okolo. Užas!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|