:: |
Autor |
Poruka |
lela17 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 163 Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: |
Crtani "Patak Daca na plazi".
Uglavnom, na mom chatu se jednog dana pojavio lik koji je svima u sobi ponudio da ga gledaju na cam, a na kameri se videlo kako masturbira [s oprostenjem]. Pobegao je istog momenta kada sam u sobi otkucao: "[ime lika]: Call me Shorty"!
Koji minut kasnije mi se javio na priv. i pitao da li mu je stvarno mali. looool! Ne secam se sta sam mu rekao, ali znam da sam pominjao olovku i nogicu za bicikli... |
hehehe... Ma nemoj, stvarno !?? O bože dragi bruke hehe. Ma i nečudim se da je pobjego...sramota mu bila! I ja bi na njegovom mestu pobjegla.. pa i sam si je kriv. Što daje ljudima da gledaju kako si ga drk*
Ali najgore u tome je da je još tebe išao pitati ako stvarno ima malog Jer nebi on to mogao sam znati ako mu je veliki ili mali ? A ne da mu drugi govoriju
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
lela17 je napisao/la sledeće: | hehehe... Ma nemoj, stvarno !?? O bože dragi bruke hehe. Ma i nečudim se da je pobjego...sramota mu bila! I ja bi na njegovom mestu pobjegla.. pa i sam si je kriv. Što daje ljudima da gledaju kako si ga drk*
Ali najgore u tome je da je još tebe išao pitati ako stvarno ima malog Jer nebi on to mogao sam znati ako mu je veliki ili mali ? A ne da mu drugi govoriju |
Na kraju krajeva - jedan ludak manje na netu! 8)
Ne verujem da ce to ponovo pokusati.
|
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
lela17 je napisao/la sledeće: |
3. Moje saucesce...
8. Vau, tvoj... hm... tvoja stopala su tako velikaaaa...
12. O, ne, glavobolja!
13. Hoces da budem iskrena?
16. E, hvala, bas mi je trebala cackalica.
19. Zasto te je Bog kaznio?
20. Barem ovo nece da traje dugo.
21. Sta je ovo?!!
29. Dobro je sto imas toliko drugih talenata.
b] |
:lolj: :lolj: :lolj: grubo :lolj: :lolj: :lolj:
|
|
 |
metromarker Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Dec 2005 Poruke: 11 Mesto: beograd

|
|
hehe, cackalica
|
|
|
|
|
 |
Darxo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 74

|
|
haha opticka iluzija hahaha
|
|
|
|
|
 |
Stefan-chb Dobro upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530

|
|
hahahahhahahahaha glavonja
|
|
|
|
|
 |
maxgo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Maj 2003 Poruke: 19

|
|
|
|
 |
saki10 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 63

|
|
a sta kazu devojke za ovo:nije meni mali nego su tebi velika usta!!!!!ha,ha,ha
|
|
|
|
|
 |
mc_elly Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

|
|
hahahahahahahahah,e bas je ovo cool,bas sam se extra nasmijala
|
_________________ LjUbAv Je VaLjDa JeDiNa StVaR nA sViJeTu KoJu Ne TrEbA oBjAsNjAvAtI i TrAzItI jOj RaZlOg |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
vau mislim da je ovo bas nisko ko kad bi muskarci poceli da zezaju devojke zbog uskog polnog organa ili kad imate velike usmine pa izgledaju ko kupus jbg neke je priroda tako stvorila a koliko sam vido ne odgovara vam ni veliki jer vas boli kad udje skoro ceo pa sta onda ocete ako vam je vazna velicina i nis drugo uzmite vestacke onih duzina i velicina koje vama odgovaraju pa se zabavljajte i nemojte da voite ljubav s muskarcem vec sa lutkom ili sl mislim da je ovo totalno neumesno jer iz sopstvenog okruzenja i licnogiskustva znam da devojke imaju vise problema jer im je preuska ili nemoze da im udje ceo jer je tako reci predugacak pa pocne da ih boli a ok imam i par drugova koji se zale da imm je mali iako ne govore koliki im je u cm ili slicno pa ipak vode normalan sexualni zivot....
|
|
 |
WaNjIcA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: vicenza

|
|
hahahhahaha
ne mogu da verujem
a najgore od toga jeste sto se neki muskarci toliko hvale o njihovom.....
imala sam takvog
sem sto kad je doslo vreme da se pohvali neznam dali je merio 10cm
hehehe
|
_________________ Prodao si moje snove, zeleo si neke nove, kazu nisi za mene...Ko da srce nebi htelo kad bi samo jednom smelo tebe da zaboravi pa ce pre da oprosti |
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Da mi neka takvo nesto kaze dobila bi pljusku preko usta odma'... Nije da ima razloga da mi to kaze...
|
|
 |
|