www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mali polni organ
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~
::  
Autor Poruka
lela17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 24 Mar 2006
Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 27, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:

Crtani "Patak Daca na plazi".
Uglavnom, na mom chatu se jednog dana pojavio lik koji je svima u sobi ponudio da ga gledaju na cam, a na kameri se videlo kako masturbira [s oprostenjem]. Pobegao je istog momenta kada sam u sobi otkucao: "[ime lika]: Call me Shorty"! Laughing
Koji minut kasnije mi se javio na priv. i pitao da li mu je stvarno mali. looool! Ne secam se sta sam mu rekao, ali znam da sam pominjao olovku i nogicu za bicikli...

hehehe... Very Happy Very Happy Ma nemoj, stvarno !?? O bože dragi bruke Very Happy Very Happy hehe. Ma i nečudim se da je pobjego...sramota mu bila! I ja bi na njegovom mestu pobjegla.. Very Happy pa i sam si je kriv. Što daje ljudima da gledaju kako si ga drk* Very Happy Very Happy
Ali najgore u tome je da je još tebe išao pitati ako stvarno ima malog Very Happy Jer nebi on to mogao sam znati ako mu je veliki ili mali ? A ne da mu drugi govoriju Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 5:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lela17 je napisao/la sledeće:
hehehe... Very Happy Very Happy Ma nemoj, stvarno !?? O bože dragi bruke Very Happy Very Happy hehe. Ma i nečudim se da je pobjego...sramota mu bila! I ja bi na njegovom mestu pobjegla.. Very Happy pa i sam si je kriv. Što daje ljudima da gledaju kako si ga drk* Very Happy Very Happy
Ali najgore u tome je da je još tebe išao pitati ako stvarno ima malog Very Happy Jer nebi on to mogao sam znati ako mu je veliki ili mali ? A ne da mu drugi govoriju Very Happy

Na kraju krajeva - jedan ludak manje na netu! 8)
Ne verujem da ce to ponovo pokusati. Laughing

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 02, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Re: Mali polni organ Na vrh strane Na dno strane

lela17 je napisao/la sledeće:

3. Moje saucesce...
8. Vau, tvoj... hm... tvoja stopala su tako velikaaaa...
12. O, ne, glavobolja!
13. Hoces da budem iskrena?
16. E, hvala, bas mi je trebala cackalica.
19. Zasto te je Bog kaznio?
20. Barem ovo nece da traje dugo.
21. Sta je ovo?!!
29. Dobro je sto imas toliko drugih talenata.
b]

:lolj: :lolj: :lolj: grubo
:lolj: :lolj: :lolj:

metromarker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 01 Dec 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 3:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe, cackalica Smile

Darxo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jun 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha opticka iluzija hahaha

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahhahahahaha glavonja

maxgo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Maj 2003

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Uzas. Mr. Green

saki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta kazu devojke za ovo:nije meni mali nego su tebi velika usta!!!!!ha,ha,ha

mc_elly
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 15 Maj 2006
Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahahahahahah,e bas je ovo cool,bas sam se extra nasmijala Very Happy

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vau mislim da je ovo bas nisko ko kad bi muskarci poceli da zezaju devojke zbog uskog polnog organa ili kad imate velike usmine pa izgledaju ko kupus jbg neke je priroda tako stvorila a koliko sam vido ne odgovara vam ni veliki jer vas boli kad udje skoro ceo pa sta onda ocete ako vam je vazna velicina i nis drugo uzmite vestacke onih duzina i velicina koje vama odgovaraju pa se zabavljajte i nemojte da voite ljubav s muskarcem vec sa lutkom ili sl mislim da je ovo totalno neumesno jer iz sopstvenog okruzenja i licnogiskustva znam da devojke imaju vise problema jer im je preuska ili nemoze da im udje ceo jer je tako reci predugacak pa pocne da ih boli a ok imam i par drugova koji se zale da imm je mali iako ne govore koliki im je u cm ili slicno pa ipak vode normalan sexualni zivot....

....tvoj i u dobru i u zlu....

WaNjIcA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Jun 2006
Mesto: vicenza

italy.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 3:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahhahaha
ne mogu da verujem
a najgore od toga jeste sto se neki muskarci toliko hvale o njihovom.....
imala sam takvog
sem sto kad je doslo vreme da se pohvali neznam dali je merio 10cm
hehehe

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da mi neka takvo nesto kaze dobila bi pljusku preko usta odma'... Nije da ima razloga da mi to kaze... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Smehotresno odeljenje ~ -> ~ Čitanje i smejanje ~ -> Mali polni organ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon