www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najludje u ime ljubavi...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...dosla u Svedsku Rolling Eyes

rvydo.dabar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 27 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa evo ovako,mozda sam i smislio,s obzirom da me polako ovaj forum uzima sebi,svaki dan kad sam za kompom(na poslu)sedim i ceprkam po forumu...Nemoze se covek nagledati svega...
Moja dama Very Happy i ja smo zajedno vec 2 godine i 6 meseci(bice 30.aprila)...Brdo stvari sam uradio,neznam vise ni sam sta sve...
Kad je dosla sa mora kupio sam joj medu koji je manji od nje za glavu(njenu Very Happy ) da se obraduje kada me vidi da je cekam(prethodno sam je nazvao,kad je stigao autobus i rekao joj da sam se uspavao ,a bio sam na 10 metara od autobusa-iza drveta) i onda sam se samo pojavio.Kada me je videla trcala je prema meni sva srecna,bas sam se bio obradovao...A'l to je nesto sto sam vec uradio...Da napisem napokon to smo mi je palo na pamet od juce do danas...
Odveo bi je u park (dunavski - ko je iz novog sada ili poznaje novi sad znace o kom parku je rec),tamo ima jedna mala ,ih zaboravio sam kako se zove,ma neka mala terasica,otvorena sa belom ogradom.Odveo bi je tamo(to vec i planiram ,moram da se zahvalim vama koji ste pokrenuli ovde ovu temu),u dogovoru sa gradom,da mi dozvole,da tamo veceramo(dovoljno je romanticno - drvece,parkic,labudi plivaju,sto posut laticama ruza) i uz sve to da nam moj drugar svira violinu...I onda bih je zaprosio...
Eto ,to je nesto sta bi ja uradio iz ljubavi i za moju ljubav,kako sam negde rekao(nije ona tvoj deo zivota,*ona je deo mene).
Ocekujem da neko doda nesto sta bi on uradio,jako malo ljudi je odgovorilo na ovu temu.Onda moram da vas pitam,zar nas je tako malo zaljubljenih ??!!?!?!?!!?!?!?!?

ivana_I
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 62

Datum registracije: 09 Jan 2006
Mesto: tamo di ljubav pociva

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

otisla po njega 220 km i dovezla kod sebe,znaci opet vozila 22o km...
proveli jedan ludi vikend,a onda ga vratila i sama se vraćala.eto u dva dana,presla 88o km....i opet bi Razz

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sutra bi se oženio

joki_carica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: my own world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joooj... ne znam...
radila sam ja svakakve gluposti...
ma otishla bi sa njim na kraj sveta, a ako treba i dalje...
:angel8: :angel8: :angel8: :angel8:

Sami-sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Mar 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 16, 2006 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm ...najveca ludost koju sam uradila iz ljubavi je ta da sam rekla mom bivsem da mu je "mama super i da je obozavam"!!!
To nikad nebih uradila da nisam bila zaljubljena hahaha
Sada posle svega da ga sretnem rekla bih mu tvoja mama je bolesna i potrebno joj je pod hitno strucna pomoc psihijara!!!

DJ_C
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 17, 2006 1:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa najverovatinije bi pobegla sa njim:D jer moji brane nasu vezu:(

Ma za njega SVE

Tommy021
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 23, 2006 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najludja stvar u ime ljubavi je zaprositi devojku,i primiti nju i njenu majku u kucu(ko bi to pomislio u "Normalnim" okolnostima... Laughing

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 23, 2006 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najludje sto sam uradio mozete videti u "Smehotresnom odelenju", pod naslovom "Prosioci".
Sada vec bivsoj curi sam precrtao citav strip sa nasim imenima. Very Happy

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 03, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Otisla na godisnji odmor 3 puta u Bg u roku od odinu dana iz Aus da bih bila s njim hahahahahhaha Sta bih uradila za nekoga sada...? Pa ovako.. mislim da bih bila spremna da napravim glupost ako mi je stvarno stalo do nekoga..ni sama ne znam sta bih bila sposobna da uradim..

mimaya
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo ih je dosta... Sada stvarno ne mogu da se setim...

dupin10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još nisam ništa,ali ima vremena...trenutno sam sama,za nekog kog volim ma najluđe na svitu bi napravila...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Najludje u ime ljubavi... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon