:: |
Autor |
Poruka |
dado_zg28 Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 423 Mesto: Zagreb
|
|
hehe..moju pali sve,ali iskreno jos nisam pokusao sa sisanjem noznih palceva..a za usi - to je istina da je curkama g-tocka (bar svim mojima bila)
|
|
|
|
|
|
rvydo.dabar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Apr 2006 Poruke: 51 Mesto: Novi Sad
|
|
E momcino moja,G tacka je nesto sasvim drugo...A usi su usi...
lol
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
rvydo.dabar je napisao/la sledeće: | E momcino moja,G tacka je nesto sasvim drugo...A usi su usi...
lol |
hehehehe, naravno da su usi i tacka G dva razlicita pojma, pa tako i dva razlicita stimulansa! U svakom slucaju, u korist G tacke.......momcino
|
|
|
nesanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Meni je u trenutku do sexa
kada me decko zagrli s ledja, kada osetim njegov topao dah na vratu (uzgred, usi su mi slaba tacka zaista )
kada osetim njegove ruke svuda po telu... |
Potpisujem...
A mene uzbuđuju i strastveni poljupci po stomaku.
|
_________________ Život je ljep, ako znaš da ga živiš! |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
jooj njemu je dovoljno samo da me pomazi po glavi i ja sam za njega vec spremna... A najvise me uzbudjuje kad mi ljubi vrat i ledja... Dok me mazi polako po ledjima i nogama....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
kulandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 2
|
|
Da preskocimo uvode, kaficu, zvaku...
Kad ocu bas jako da je napalim, krenem da se "obmotam" oko nje tako da je u velikoj meri imobilisem. Nije vazno kako. Legnem joj iza ledja, recimo, opkoracim jednom nogom preko njenih, ljubim je u vrat, milujem rukom prebacenom preko nje. Nije vazno bas u ovom redu i bas ovako. Ideja je da se oseti sputana tvojim telom, da ne moze jednostavno da se istrgne i otrci u kupatilo i slicno. E, u ovakvom donekle podredjenom polozaju jace ce doziveti i prihvatiti sva uobicajena milovanja, sve sapate (nezne ili bezobrazne), sve dodire. A kada je pustis da se oslobodi, navalice kao lafica. Uspeh garantovan!
|
|
|
|
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
sipaj jos spansku musicu u pice
|
|
|
|
|
|
vladankaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 77
|
|
Što više dodira po celom telu i što više polčjubaca po celom telu.I veruj da nećeš pogrešiti
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
kulandra je napisao/la sledeće: | Da preskocimo uvode, kaficu, zvaku...
Kad ocu bas jako da je napalim, krenem da se "obmotam" oko nje tako da je u velikoj meri imobilisem. Nije vazno kako. Legnem joj iza ledja, recimo, opkoracim jednom nogom preko njenih, ljubim je u vrat, milujem rukom prebacenom preko nje. Nije vazno bas u ovom redu i bas ovako. Ideja je da se oseti sputana tvojim telom, da ne moze jednostavno da se istrgne i otrci u kupatilo i slicno. E, u ovakvom donekle podredjenom polozaju jace ce doziveti i prihvatiti sva uobicajena milovanja, sve sapate (nezne ili bezobrazne), sve dodire. A kada je pustis da se oslobodi, navalice kao lafica. Uspeh garantovan! |
zna ti to da upali, mhm. kad mi stavi ruke iza glave i pocne da gricka grudi i da me ljubi po vratu,mhhhm.. nastavak sledi
|
|
|
|
|
|
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
Jednostavno svucem svoje gace i do sad nijednom ta taktika nije omanula
|
|
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
Budite spontani, pazljivi i nezni to je dobitna kombinacia.... Kad' god sam pokusao "nazor" da nalozim devojku nije mi uspelo, zato samo sto ti srce kaze....
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
elzare Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2006 Poruke: 211
|
|
svaka je razlicita,mora se probati bas sve sto ti padne na pamet
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|