www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Karikatura
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mi2scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 11:39 pm    Naslov poruke: Catwoman Na vrh strane Na dno strane

Izbrisano i uvazena kritika ...
Pozdrav svima!

Poslednja prepravka: mi2scg datum Uto Maj 10, 2005 2:33 pm; ukupno izmenjena 1 put

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostaviću ovaj post ali više neću na ovoj temi tolerisati ovakve stvari. Pričamo o karikaturama a ne o foto-montažama

maccak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sviđa li vam se ova?

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 12, 2005 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i nije baš my cup of tea Smile

maccak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 12, 2005 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jedan dobar link za humoristički časopis NOSOROG koji izlazi i papirnato i na internetu.

http://www.nosorog.rs.sr/

I još jedan takođe dobar sajt za karikaturiste:

http://kistonline.com/

NAPOMENA: Na oba ova sajta traže se saradnici karikaturisti pa ko voli nek izvoli!

kenann
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jun 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 6:33 pm    Naslov poruke: danasnji svijet Na vrh strane Na dno strane

danas uradi karikaturu dobices batina,posebno ovim politicarima koji neznaju za sebe jedino se proslave na karikaturima pa kasnije tuze narod

5555
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 13, 2005 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dali neko ima karikaturu milosevica

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probaj na Koraxovom sajtu

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 38

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su karikature skroz OK! Bio sam nedavno u Italiji i dao jednom karikaturisti da me nacrta. Smejao sam se do suza... I svi koji su videli karikaturu kazu da je odlicna. Uostalom mislim da karikatura predstavlja skrivene crte ljudskog karaktera.

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro, ne pratim nesto narocito, ali mogu da se izborim...

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 08, 2005 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

5555 je napisao/la sledeće:
Dali neko ima karikaturu milosevica

.......malo je passe, ali npr.

......ko rek'o da PreCednik nema muDa? Vid' kako se ku*či!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~ -> Karikatura Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon