:: |
Autor |
Poruka |
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja koliko znam imaju moooozda 4 albuma ako je nesto izaslo posle 2002.
Za ova tri znam 100%
- Crni Grad
- Tamna Strana
- One Eight Seven
Tamna Strana im je najjaci album, pa onda Crni Grad, pa onda se promenuo pravac i smisao muzike, tako da 187 i nije ono sto je nekada bio.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
veoma komercijalni--sto prolazi
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja sam volela tu grupu,pogotovo pesme "sex"i "nikad neces znati"...zao mi je sto su se raspali...
|
|
|
|
|
|
wishper Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 65 Mesto: Stara Pazova
|
|
nisam bas nesto obracao paznju na njih.Nesvidjaju mi se njihove pesme
|
_________________ Trezan svatih iz prve
da sve su sem tebe
bile BiiiiP kojih sam se stideo
a ni ja nisam svetac
vec obican slepac
sto kraj oba oka nije video
da si ti, samo si ti sunce ljubavi |
|
|
|
|
teac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
Super su steta sto ih vise nema
|
|
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Svidja mi se pjesma Nikada neces znati i Ti vec sve znas.
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
bili su super,steta sto su se raspali
|
|
|
|
|
|
tika_spic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2008 Poruke: 20
|
|
Beogradski hip hop bend 187 više ne postoji! Ova grupa je do pre samo godinu dana bila trio, a onda je iz sastava otišao (plavi) Peđa. Iako su ostali samo Marko i Bane, njih dvojica su nastavili svoju rep priču, ali su se nedavno razišli. Zašto je grupa prestala sa radom, priča nam osnivač Marko:
“Nismo mogli da nađemo zajednički jezik po pitanju muzike i ja sam rešio da ugasim grupu! Nismo se posvađali, već smo jednostavno završili saradnju. Ja sam zaposlen u jednoj marketinškoj agenciji gde radim kao dizajner i taj posao mi ide odlično. Zarađujem gotovo kao i u muzici, s tim da sam mnogo mirniji i opušteniji. Ako se jednog dana pojavi neko ko će me zainteresovati možda ću ponovo aktivirati grupu. Dotle ću se baviti samo dizajnom.”
Drugi član grupe, Bane ima svoje planove: “Marko i ja smo prekinuli saradnju, ali nismo u svađi. Seli smo i popričali i shvatili da je grupa stigla do vrhunca i da svako od nas ima neku svoju priču. Slagao bih ako ne bih priznao da smo se i muzički razišli. Ja ću sigurno ostati u muzičkim vodama i za mesec dana planiram ulazak u studio gde ću snimati solo album.”
Kako smo saznali Bane će snimati pop albumu, koji nema dodirnih tačaka sa rep muzikom. U svakom slučaju domaća hip hop scena ostala je siromašnija za jedan bend. Na prošlom albumu grupa 187 imala je megahit “Nikad nećeš znati”, a sa poslednjeg albuma se na TV i radio stanicama vrti pesma “Pored nje”! Ove slike, na kojima vidimo Baneta i Marka zajedno, postaće deo domaće hip hop istorije.
Meni je mnogo zao posto i danas ja i drustvo furama njihove pjesme pogotovo "Pesma za sve" i "Pumpaj". Ko voli brze i nabudzene automobile nadje se u ovim pjesmama. Izdali su 4 albuma.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma sta znam,nekada su imali par pesama i to je to
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ah... nekad omiljena grupa...
a još naravno kad sam saznala da su svi išli u istu srednju kao i ja..
prvi album jako dobar, drugi najbolji, i dan danas jako često slušam te pesmice ali od trećeg albuma su malo skrenuli više ka komercijali, pa onda kad je otišao Peđa to više nije bilo to, i naravno da se i predpostavljalo da Marko i Bane neće dugo potrajati...
šteta, baš su mi bili super...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Nikada neces znati ima je bio najveci hit na primorije je tresao jedno godinu ipo ,ostale pesme su isle po istom sablonu....
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|