:: |
Autor |
Poruka |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Dobra sam drugarica sa Ilom, jel ti treba nesto?
|
|
|
vladadu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: MuNzE kOnZa
|
|
jedno vreme su bili zakon...a i dalje se slusa njihova pesma "istina o devojci"
|
|
|
|
|
|
slavasic Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Mar 2006 Poruke: 173
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Dobra sam drugarica sa Ilom, jel ti treba nesto? |
jel istina il zezas??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slavasic je napisao/la sledeće: | Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Dobra sam drugarica sa Ilom, jel ti treba nesto? |
jel istina il zezas?? |
Vidi je...pa najozbiljnije i sa njim i sa njegovom sestrom Pa nisam rekla da mi je Brad Pitt dobar drug pa da se cudis...Zivimo blizu i dugo sam kod njih isla u kafic dok nisu zatvorili a i iz kraja smo Ako te nesto zanima reci
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Onako malo su mi nafurani, malo vise, ai grobari su , ima pesma koja mi se svidj, zove se Istina!!! 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | slavasic je napisao/la sledeće: | Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Dobra sam drugarica sa Ilom, jel ti treba nesto? |
jel istina il zezas?? |
Vidi je...pa najozbiljnije i sa njim i sa njegovom sestrom Pa nisam rekla da mi je Brad Pitt dobar drug pa da se cudis...Zivimo blizu i dugo sam kod njih isla u kafic dok nisu zatvorili a i iz kraja smo Ako te nesto zanima reci |
jel mozes da ga slikas pa da stavis par slika ako ti nije mrsko?
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Hehe...Ja upoznala Neshu (Sha)...Ekstra je lik...
Ali iskreno,pesme mi se nesvidjaju...
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ok su....slusala sam njihove pesme jedno vreme....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
|
slavasic je napisao/la sledeće: | Cute Blondie je napisao/la sledeće: | slavasic je napisao/la sledeće: | Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Dobra sam drugarica sa Ilom, jel ti treba nesto? |
jel istina il zezas?? |
Vidi je...pa najozbiljnije i sa njim i sa njegovom sestrom Pa nisam rekla da mi je Brad Pitt dobar drug pa da se cudis...Zivimo blizu i dugo sam kod njih isla u kafic dok nisu zatvorili a i iz kraja smo Ako te nesto zanima reci |
jel mozes da ga slikas pa da stavis par slika ako ti nije mrsko? |
Mogu naravno Mislim da imam negde vec par slika, ali pogledacu sutra. Reci cu mu da mi treba za devojku neku onda ce hteti da se slika sigurno
|
|
|
|
|
|
hvala ti puno...
|
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
..naravno da znam za njih ..imam skoro sve njihove pesme ..neko vreme sam jih bukvalno slusala neprekidno..bili su i ovde kod nas u Ljubljani..pa imam neke njihovih slike od tad..htela sam da ti jih okacim..ali nece nesto..ako zelis da jih imas..posalji mi na pvt svoj mail pa cu ti jih poslati
|
|
|
lela17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 163 Mesto: BoGu IzA LeDjA BrE :)
|
|
Naravno da znam...kako neču znati...Oni su mi najbolja rap grupa! Stvarno imaju sve dobre pesme
|
|
|
|
|
|
|