:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Zvezdin trener sa suprugom Ralukom napustio Beograd
Arapi pripremili milion dolara za Zengu!
Sa kojim timom i pod čijom trenerskom palicom će Crvena zvezda pokušati da uđe u Ligu šampiona - još je nepoznato, ali se zato zna da je Valter Zenga juče napustio Beograd, da je Nikola Žigić odavno počeo da pakuje kofere, kao i da su Nenad Kovačević, Milan Dudić, a možda i Vladimir Stojković pred inostranim angažmanom.
Kao što je „Blic“ juče objavio, Valter Zenga je jednom nogom već u Kataru, gde ga čeka ugovor vredan milion dolara sa klubom El Sab, koji je nekada trenirao Bora Milutinović.
- Od danas sam na dvonedeljnom odmoru. Planiram putovanje, ali još nisam odlučio u kom pravcu. Prilično sam umoran, ali i srećan pošto smo osvojili duplu krunu - izjavio je Zenga pred polazak na surčinski aerodrom.
Italijanski stručnjak nije želeo da potvrdi ali ni da demantuje informaciju da napušta kormilo Crvene zvezde.
- U ovom trenutku ne razmišljam o tome šta bi moglo da se dogodi. Bitna je sadašnjost, a ona je vezana za osvajanje dva pehara. Pokazali smo koliko smo jaki i složni. Sve je počelo protiv Partizana, a završilo se veličanstvenim finalom Kupa. Utakmicu možeš da dobiješ na razne načine, ali kada se u jednom finalu trijumfuje na onakav način, onda je to za pamćenje.
Mister, kako ga zovu na „Marakani“, ponosan je na rezultate koje je ostvario sa Steauom i Crvenom zvezdom u prethodne dve godine.
- Trenirao sam dva bivša evropska prvaka iz istočne Evrope, sa oba kluba sam osvojio nacionalni šampionat, tako da ne mogu biti nezadovoljan. Bilo je teško, ali i slatko.
Prvi strani trener u istoriji Crvene zvezde zahvalio je „delijama“ na podršci i na slici koju je dobio na poklon nakon finala Kupa.
- Na početku su sumnjali u mene, što je i normalno, ali su, na moje zadovoljstvo, vrlo brzo počeli da veruju u ono što radim. Navijači su nam mnogo pomogli, a neću nikada zaboraviti njihovu podršku u dalekom Tromsu i Strazburu. I dalje tvrdim da smo proleće u Evropi propustili zbog igranja sa Bazelom pred praznim tribinama „Marakane“ - zaključio je Valter Zenga.
izvor: Blic /12/05/06
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
16/05/2006 | Izvor: B92, Novosti
Zenga ostaje u Kataru
Crvena zvezda je od ponedeljka i zvanično bez trenera, pošto je Valter Zenga potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Al Rajan iz Katara,prenose “Novosti». Dogovor je postignut na ručku sa gazdama kluba, a italijanskom treneru će za dve godine pripasti 1,8 miliona evra!
Zenga je u nedelju sa svojim menadžerom prisustvovao finalu Kupa emira, a zatim utanačio sve sitnice oko svog milionskog ugovora, koji je mnogo bolji nego što je imao na "Marakani". U radu će mu, verovatno, kao i u Zvezdi pomagati Masimo Pedracini.
” Učinili smo sve da se saradnja nastavi posle duple krune, ali Zenga je tada tražio nekoliko dana da se odluči. Shvatili smo da je njegova želja da ide dalje, mada mu je predsednik Stojković ponudio ekstra-platu. U proteklom periodu imali smo dobar rad, zajedno ostvarili vrhunske rezultate i uveren sam da ćemo brzo pronaći atraktivnog trenera”, rekao je sportski menadžer crveno-belih, Stevan Stojanović.
Pripreme počinju oko 15. juna.
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Nije fer, stvarno je trebao ostati već kad je sve ovo napravio neka proba i da nas uvede u tu Ligu šampiona ali jok ona za parama.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
|
17/05/2006 | Izvor: B92, Novosti
Zenga (za sada) i dalje u Zvezdi
Valter Zenga i dalje je trener Crvene zvezde...Konačna odluka pada za dva dana, ali kako sada stvari stoje Italijan se i dalje vodi kao šef stručnog štaba crveno-belih.
Ugovor u Kataru sa Al Rajanom nije potpisan, razgovarao je i u Emiratima sa Al Ainom, ali je povratna karta rezervisana za "Marakanu".
” U stalnom smo kontaktu sa Valterom. Dva puta smo se čuli i on nas je obavestio da nije potpisao ugovor, ali da mu je potrebno još malo vremena da donese konačnu odluku. Ima na raspolaganju još dva dana, pošto je 20. maj rok kada mora da "prelomi" .Predsednik Stojković je na zajedničkoj večeri posle finala Kupa razgovarao sa Zengom, ponudio mu je nastavak rada pod novim uslovima, koji su, svakako, odlični. Rekao je da mu nude ugovor od dva miliona evra za dve godine, koji mu je završio menadžer, a mi smo pristali da ga pustimo na nekoliko dana" jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.
Da li je spremna rezerna varijanta?
”Nikada ne želim ništa da pričam unapred. Ukoliko Zengin odgovor bude negativan, odmah ćemo reagovati i pronaći zamenu na klupi” zaključio je Stojanović.
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Zenga otisao iz Zvezde, zavrsena prica, Tema ide u Arhivu...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|