:: |
Autor |
Poruka |
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
koliko kosta ovakvo jedno kuce
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Meni su oni super, imaju kozu dva broja vecu.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Mama i tata su mi svechano obecali Sar Pei-a chim se uselimo u kucu...))Yes!Kojeg bi ste izabrali,svetlijeg ili tamnijeg?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Sad sam chitala neshto o higijeni Sar Pei-a,pa joooj...kako cu ja njega da chistim prwi put kad on mene nece poznavati?Kako da ga amzem tim vaticama...heheh!Da li ce mi dopustiti da mu perem zube(moracu)!
P.S. To ce biti prvi put da imam psa,zelim ga od detinjstva a nikad nisam mogla da ga dobijem jer zivimo u stanu,na srecu sad se,konacno,selimo!!!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
I ja zivim u stanu, ali sam buhaha mozda bi mogao pazariti ovo kuce, ali sam cuo da su jedni od najosetljivih uopste na svetu.
I da sluze ono odprilike samo za slikanje i pravljenje reklama.
Jako mora da se pazi na higijenu njihovu i tako dalje jer ako se malo zapostavi moze doci do tolikih komplikacija da ce morati ili zubi da se vade (ako je u tome komplikacija) ili oci da se operisu.
Jako je osetljiv to mu je jedina mana....
Zato se ja i kolebam izmedju engleskog buldoga ili sar-pei-a.
Oba psa su uzasno skupa (mislim uzasno za srpske uslove) buldog je oko 500 evra a sar pei je valjda oko 800.
U svakom slucaju valjda cu nakupiti para
|
|
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Preslatki su!Prosto ih obozavam!Ali Labrador je labrador
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|