:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Hvala lepo svima
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
podseca me na onaj refren "Lady in red.."(Chris de burgh)
cestitam
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
I od mene cestitke srce *cmokic*
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Hvala momci
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Bravo Sanjicice ..bre svakog dana napredujes ..svaka ti cast mila i tako..sto bi rekli ljudi svaki ti se dao!!!!!!!!!!!!!! Ljubim te!!!!!!!!
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
a jel moze sve to bez onog suvoparnog , hvala ? na primer za promenu sa nekim poljupcem...itd.... pa da..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Sanjice cestitam i sad napad veco
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
heheh e pa ne mogu bre sve redom da vas ljubim,mnogo vas je :toothy2: evo jedan za sve :blowkiss:
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
.....eh, strastvena boja za moju strastvenu devojčicu .... Bravissimo ćero! Hajd, demonstriraj koliko snažno žensko ume da udari rukom o sto :cussing: :agrue: ... Drž' se, milo moje :salute: !
:cheers: :love5: :smilecolros: \/ :blob3:
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Sanjice cestitke i od mene.....al ubi ova boje,bre!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Anci28 Veštica
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 127
|
|
Sanjice cestitkice od mene!
E svaka ti cast curice............lepo ti stoji crvena, i ne skidaj je bwe! Cmok
|
_________________ Anci |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
sve cestitke sanjice!!!!a ta haljinica ti je super...hehhee
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|