www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sestre Bronte ~ Šarlota , Emili i En
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Zoii
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2006
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prociitala sam sve gore navedene romane, za mene je neprevazidjen 'Orknski visovi"!!!!!Omiljena knjiga!!!

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitala sam sve njihove knjige u srednjoj skoli ali Orkanski Visovi mi je ubedljivo najupecatljivije delo.

TuZnE_OkIcE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jun 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Orkanski Visovi knjigu sam citala,ostale ne !!!
Orkanskr Visove sam za dan procitala ,jednostavno morala sam !
Knjiga je super!

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjiga "Dzejn Ejr" je jako dobra knjiga! Saznala sam za tu knjigu kada nam je profka engleskog (u Osnovnoj skoli) na cas donela odlomak na engleskom jeziku da citamo kako bi "obogatili" recnik. Taj odlomak me je odusevio i morala sam da procitam knjigu sto i jesamuadila! Knjiga je stvarno xtra!

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 4:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Jane Eyre" je jedna lepa kniga, ali mislim da Emily Bronte s "Orkanski visovi" dobro postoje u svetska literatura.

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

citala sam Jane Eyre.i procitala sam je isto u jednom danu.to su te knjige koje kad ih uzmes ne mozes ispustit.gledala sam i film ali film je bezveze, treba procitat knjigu.ostale nisam citala.orkanski visovi mi stoje na polici i par puta sam pocela pa ostavila, morat cu i to procitat

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja omiljena: 'It would degrade me to marry Heathcliff now; so he shall never know how I love him; and that, not because he’s handsome, Nelly, but because he’s more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same, and [Edgar’s] is as different as a moonbeam from lightning, or frost from fire.'

Mmm, šta reći, sem...izuzetno Very Happy Mada, bolje zvuči in English 8) - extraordinary Very Happy

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 06, 2007 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitala sam orkanske visove,jako lepa knjiga

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 11, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima i drugih domacica koje pisu romane Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Sestre Bronte ~ Šarlota , Emili i En Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon