:: |
Autor |
Poruka |
Zoii Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 110 Mesto: Loznica
|
|
Prociitala sam sve gore navedene romane, za mene je neprevazidjen 'Orknski visovi"!!!!!Omiljena knjiga!!!
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Procitala sam sve njihove knjige u srednjoj skoli ali Orkanski Visovi mi je ubedljivo najupecatljivije delo.
|
|
|
|
|
|
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146
|
|
Orkanski Visovi knjigu sam citala,ostale ne !!!
Orkanskr Visove sam za dan procitala ,jednostavno morala sam !
Knjiga je super!
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Knjiga "Dzejn Ejr" je jako dobra knjiga! Saznala sam za tu knjigu kada nam je profka engleskog (u Osnovnoj skoli) na cas donela odlomak na engleskom jeziku da citamo kako bi "obogatili" recnik. Taj odlomak me je odusevio i morala sam da procitam knjigu sto i jesamuadila! Knjiga je stvarno xtra!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
"Jane Eyre" je jedna lepa kniga, ali mislim da Emily Bronte s "Orkanski visovi" dobro postoje u svetska literatura.
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
citala sam Jane Eyre.i procitala sam je isto u jednom danu.to su te knjige koje kad ih uzmes ne mozes ispustit.gledala sam i film ali film je bezveze, treba procitat knjigu.ostale nisam citala.orkanski visovi mi stoje na polici i par puta sam pocela pa ostavila, morat cu i to procitat
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Moja omiljena: 'It would degrade me to marry Heathcliff now; so he shall never know how I love him; and that, not because he’s handsome, Nelly, but because he’s more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same, and [Edgar’s] is as different as a moonbeam from lightning, or frost from fire.'
Mmm, šta reći, sem...izuzetno Mada, bolje zvuči in English 8) - extraordinary
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
procitala sam orkanske visove,jako lepa knjiga
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ima i drugih domacica koje pisu romane
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|