:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sve cestitke i od mene samo napred M@RCHELLO
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Ljudi hvala vam puno,puno,puno
@ ***RaZoR***
Duco,dragi druze,nisam siguran da ces uspeti da me stignes.......ja sam bas odlucio da kampujem na ovom sajtu
@ boban11
Druze ide brzo kad se hoce...cini mi se da ce ici i brze i brze...samo da vec jednom uplatim mesec dana wirelessa
@ miskopisko
Care nema frke...nastavicu punom parom
@ Sascha336
Sale guram koliko mogu....valjda u te jednom u nekih sledecih milion godina stignuti........ostaje da se vidi
Hvala vam svima na lepim zeljama...divni ste i da se vidjamo ovde jos dugo,dugo,dugo...................dugo
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ala si ti brrrrrrrrrrrrrrz M@ARCELLO...pozz i cestitke i od mene...samo napred...ne sumnjam da ce vrrrrlo brzo biti i 3000 porukica ...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene i zelim ti da i dalje nastavis ovako, da napises puno postova i provedes jos mnogo lepih trenutaka ovde sa nama :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam marchelo!!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
Hvala svima!!!!!!!!!!
@ Ludica_S
Pa trudim se da budem sto brzi.............ali isto pokusavam da odgovorim na gotovo svaki napisan post....jer svaki post zahteva malo mozganje i razmisljanje na koji nacin treba odgovoriti
@ skorpijica
Skorpijice hvala ti puno..lopta je super !!!!!!!!!!!1
@ zilika
Zili cuvaj se...nameravam da te stignem....cccccc
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Stvarno si rešio da zakucavaš svaka ti čast još malo pa ćeš i škorpijicu da zezneš u kucanju poruka
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
@ maglovski
Hvala ti puno...mada ja ne zelim nikog da zeznem..zelim da postanem zapazen clan sajta
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Videćemo te kad pređeš u Vošu
|
|
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
|
|
Dace bog druze,dace bog
Bas smo danas igrali final four za prvaka vojvodine srednjih skola....Bili smo prvi !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Cestitke od mene samo napred ajde !
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Sram da me bude!
Koliko se secam, nisam ti cestitao na 1. spratu, a i sad kasnim mnogoooo, ali obaveze me sprecile!
S obzirom da si pre gresio (sam znas o cemu pricam), si se na bolje promenio, i znam da si stekao super drustvo na ovom sajtu i uvideo si sam zasto "prisiljavamo" ljude da pisu na forumu!
No, drago mi je da svakodnevno odvajas vremena za nas forum, i da si uvek na raspologanju, tj. da mozemo da racunamo na tebe ako negde zaskripi i hvala ti na tome!
Cestitam ti na 2000 postova a naravno se nadam da ces tu cifru da povecas na makar 10 ili 15 puta vise!
Vidim da imamo istog omiljenog kosarkasa svih vremena, pa neka ti ova slika bude motivacija da me jednog dana preteknes!
Btw. cestitam ti na uspehu, koji si osvojio sa klubom!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|