www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas Jugovic i njegov fascinirajuci let na 21.sprat...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ja sa zakašnjenjem stigoh da ti čestitam ovaj 21.sprat...nadam se da mi opraštaš...

Elem, da ne dužim sa lepim željama, jer ih sve znaš već napamet Wink , ja ne da znam nego sam potpuno ubeđena da ćeš ti veoma uskoro i udvostručiti ovaj broj postova... Very Happy
Presrećna sam što sam pronašla prijatelja kao što si ti i što postojiš u mom životu, jer su pravi prijatelji retki i treba ih čuvati...a znam da si ti i više nego vredan svega toga!
Budi sa nama još milion godina ovde i ostani i dalje najnajnajnajnajbolji!

JUBIM TE PUNO!
:letisrce:

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 11:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ortace, pardon Dance ortace, svaka cast, 21 000 stvrano si puko Mr. Green Mr. Green Mr. Green , salim se!!! Wink Dokazao si po hiljaditi put da si ti onaj koji ovaj sajt nosi na ledjima i da bez tebe ovaj sajt nikako ne bi mogao da bude isti. Zelim ti da ostanes ovde jos dugo, dugo i da provedes na domacem jos mnogo lepih i zanimljivih trenutaka!!! Wink

Curly_Angel
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Jugo...Dakle ubedljivo vodjsvo za naseg druga Juga..Jos se i rimuje..hehe..pozz Mr. Green

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 19, 2006 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja stvarno ne znam sta da ti kazem a da drugi to vec nisu rekli .........sto bi rekla sanjica:ostavio si veliki trag na ovom sajtu i svi te volimo...... Wink
Svaka cast druze i samo napred !!!!!!!!!!!!!!!!

Love don't let me go

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 19, 2006 5:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa ljubavi moja, ne znam ni ja sta da kazem. Umorila sam se od ovog cestitanja. Mislim da te znam od 15 000, i tad sam ti otvorila cestitku(ako se ne varam)
I eto, 6000 poslije mi smo sretni i ludo zaljubljeni. Smile

Mislim da su svi vec dovoljno rekli, a ja cu ti samo na to dodati - VOLIM TE!

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 19, 2006 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

21000 Shocked svaka ti cast nemam zborove

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dokle Jugo, čestitam od srca, stvarno je to velika brojka

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E stvarno care doguraces ti do 100 vidim ja!!!Samo tako nastavi!!!!! Wink Mr. Green

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, eto, ja opet kasnim. Embarassed
Brate, nadam se da ces mi oprostiti na ovom zakasnjenju. Confused
Ni sam nemam pojma kako ti to uspeva. Shocked
Dakle, sve najlepse povodom "famozne" brojke. Wink
ovog puta nemam nikakvih poklona. Crying or Very sad

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm i ja sam malo zakasnila...ja sam relativno kratko ovde ali dovoljno da uvidim da je nas Zmajic Wink mnogo drag, dobar ( bolje reci zlatan ) i uvek svima izlazi u susret...i naravno ludo zaljubljen...bravo za sve sto cinis za ovaj sajt i njegove clanove...mislim, nisi dzabe super moderator Mr. Green ...

:124: :139: :hiphip:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PiNkLaDy

Tebi sam se vec preko MSN-a zahvalio, a cak mislim da nemam ni toliko reci da objasnim, koliko si me sa ovom cestitkom obradovala! Wink
No, vracam istom merom uskoro! Very Happy

sanjica_021

Tebi i Kumu sam se takodje vec preko MSN-a zahvalio! Predivni ste! Wink
Nadam se da cete dugo dugo srecni biti, a na moju podrsku uvek mozete da racunate! Znam ja kako je to kad je voljena osoba tako daleko a i tako blizu. No, vi (tj. vasa ljubav) ste dovoljno jaki za sve to! Wink

Sascha336

Hvala lepo! Very Happy
Pokloncic je divan, a srce brze kuca, naravno u crveno-belim bojama, hihi!
A BabyG i ja jesmo vec najbolji! Razz
Sala na stranu, danke schön! Wink

nenadmorpheus & rile_master
Hvala puno! Wink

Donatella
Wow, je l' mi to Ninja Maca preti, a?! 8)
Hvalaaa, ali ti si tu, kad mene nema, kredit nemam za SMS Very Happy pa tako da se nikada ne sretnemo u isto vreme na netu?! Rolling Eyes
Kissic za tebe! :bleee:

Daca
Ja te nerviram je li?? Pa kome to pricas, ludaco jedna! Razz
Smuci mi se cim te vidim! :bleee:
No, sala na stranu, hvala ti!! A bez nervoze bi bilo dosadno, zar ne?! Rolling Eyes
Dakle, cemo tako nastaviti! 8)
Hvala na cestitkama i bubi mi ona tvoja 2 mala andjela! Wink

vladeling
Hvala lepo! Wink
A isto toliko i ti doprinosis ovom sajtu! Bar svako na svoj nacin, zar ne?! Wink

bane42
Hvala! Embarassed
Ti si bas cakana osoba Razz koja je uvek spremna da pomogne, a znam da smo Sanjica i ja tvoji miljenici! :bleee:
Hvala na lepom druzenju i na svim pesmama koje si mi do sad poslao! Wink

ksantipa
A sto da ne?! Rolling Eyes
Mislim ako vec nekome skidam zvezde, onda samo njoj, a naravno da sam jako ambiciozan, pa tako da nece bas puno za vas ostale ostati, hihi! No, pitacu svoju dragu da li ce po neku zvezdicu sa vama da podeli! Very Happy
Hvala ti Eli! Wink

gaga021
Hvala na iskrenim recima i na iskrenoj cestitki! Wink
Nadam se i ja da ce se to sto pre desiti, i da nosim burmu na ruci! Embarassed
Hvala za lepu slicicu i sto si ravnodusna prema meni iako sam te cesto razocarao! Wink
PS: 8 deteta?? Hmm jedva sam BabyG nagovorio da mi podari 3! :bleee:

Toplica Milan
A i ti bi da me stignes?! Rolling Eyes
Nisam ja bweee jelen da me jurite i lovite! Razz
No, hvala ipak! Wink

Lilly2eternity
Ey Dancing Queen, whaaaaaaz up! Very Happy
"I just wanna caaaall you my b!tch"! :lolj:
No, mislim da ces shvatiti sta je pisac s ovime zeleo da kaze, a drugi i ne trebaju sve da znaju! Razz
Hvala ti na lepim i iskrenim recima, i zadovoljstvo mi je se druziti sa tobom!! Hihi!!
Kissic za tebe! Wink

lekicb
To "dugo dugo" zavisi od mnogo faktora, ali sad za sad sam tu za vas i trudicu se da sve radim kao i do sad i pored ove nove funkcije! Ne zaboravi, da svi mi doprinosimo da ovaj sajt bude ono sto i jeste... najbolji! Wink

Curly_Angel
Yo yo rhime-checker! Very Happy
Hvala lepo! Wink

M@RCHELLO
Ma vazno da me BabyG voli! Embarassed
Salim se... drago mi je sto sam voljen, iako me dosta i mrze i misle da im mislim zlo, medjutim nisam nikome nista duzan, tako da: uzmi ili ostavi! 8)
Ali hvala u svakom slucaju druze! Wink

BabyG
:95: :88: :89:
Ma vojim te Medena! Embarassed

schtranga, boban11 & miskopisko
Hvala vam puno! Very Happy

kumche
Tebi sve prastam! Wink
Znam da radis, pa vodis radio, pa radis na forumu, itd.! A lepse mi je druzenje s tobom i tvoje prijateljstvo nego bilo kakav poklon! Hvala ti na tome! Wink

Ludica_S
Hvala ti mnogooo!! Wink
Btw. nisam vise super-moderator, ali ne menja se nista, tj. ja se nikada necu promeniti, a ti ajd ubaci malo vecu brzinu i stigni konacno na 1. sprat da ti mogu ljudski cestitati! Very Happy

Veliko hvala svima vama iz sveg srca!! Odusevili ste me i znam da mi necete zameriti sto sam zakasnio da vam odgovorim! Very Happy

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 5:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako tako nastaviš nazvaćemo te leteći holanđanin svaka čast samo tako nastavi
i da napišeš što više poruka i onako si neprikosnoven samo tako Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas Jugovic i njegov fascinirajuci let na 21.sprat... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon