:: |
Najbolja vrsta kafe? |
Grand |
|
16% |
[ 7 ] |
Don kafe |
|
11% |
[ 5 ] |
Maksima |
|
0% |
[ 0 ] |
Brasil |
|
2% |
[ 1 ] |
Denic |
|
2% |
[ 1 ] |
Nes kafa |
|
27% |
[ 12 ] |
Jacobs |
|
13% |
[ 6 ] |
Aroma |
|
0% |
[ 0 ] |
C kafa |
|
0% |
[ 0 ] |
Iz przionice |
|
9% |
[ 4 ] |
Neka druga... |
|
16% |
[ 7 ] |
|
Ukupno glasova : 43 |
|
Autor |
Poruka |
kid_ns Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog

|
|
Grand Aroma. Ali ja pravim kombinaciju100 grama arome i 50 grama blago przene kafe iz przionice. To udara odmah. Nema spavanja. A da moze i 3u1!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
 |
gsilvija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 191

|
|
ja samo pijem Nes kafa
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Pijem iskjlucivo grand kafu...Ona mi se najvise svidja...
Ove druge ili su prejake ili su nekako bljutave...
|
|
|
|
|
 |
***Srna*** Chilly

|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261

|
|
Grand kafu, grand aromu i to tri cetiri puta dnevno. Nekad volim popiti kratki espreso, najbolji je Lavazza a nekad filter kafu sa mlekom koju napravim aparatom.
|
|
|
|
|
 |
slatka83 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 201

|
|
Meni se svidja jacobs,bas je prava
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
I ja sam sad u svojoj Jacobs fazi, trenutno zavrsavam teglu crvene Jacobs Aroma. Inace jedino i pijem nju i Nes, tursku nisam popila u zivotu, a ni espreso. Inace se cesto nalivam kafom iz Greenet-a, oni koji zive u Beogradu znaju o cemu pricam. Uh, i sad mi se pije, odoh....
|
|
|
|
|
 |
Dorry Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 3

|
|
Ja ne pijem toliko kafu, a najvise gotivim Don Cafe... Uvek me nekako rasani
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
pachule je napisao/la sledeće: | I ja sam sad u svojoj Jacobs fazi, trenutno zavrsavam teglu crvene Jacobs Aroma. Inace jedino i pijem nju i Nes, tursku nisam popila u zivotu, a ni espreso. Inace se cesto nalivam kafom iz Greenet-a, oni koji zive u Beogradu znaju o cemu pricam. Uh, i sad mi se pije, odoh....  |
E, sad cu i ja morati da svratim do Greenet-a...
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|

|
|
perakojot013 je napisao/la sledeće: | pachule je napisao/la sledeće: | I ja sam sad u svojoj Jacobs fazi, trenutno zavrsavam teglu crvene Jacobs Aroma. Inace jedino i pijem nju i Nes, tursku nisam popila u zivotu, a ni espreso. Inace se cesto nalivam kafom iz Greenet-a, oni koji zive u Beogradu znaju o cemu pricam. Uh, i sad mi se pije, odoh....  |
E, sad cu i ja morati da svratim do Greenet-a...  |
Pero, koju kafu pijes u Greenet-u? Uh, ubice me sto skrecem sa teme, ali morala sam da pitam .
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
pachule je napisao/la sledeće: | perakojot013 je napisao/la sledeće: | pachule je napisao/la sledeće: | I ja sam sad u svojoj Jacobs fazi, trenutno zavrsavam teglu crvene Jacobs Aroma. Inace jedino i pijem nju i Nes, tursku nisam popila u zivotu, a ni espreso. Inace se cesto nalivam kafom iz Greenet-a, oni koji zive u Beogradu znaju o cemu pricam. Uh, i sad mi se pije, odoh....  |
E, sad cu i ja morati da svratim do Greenet-a...  |
Pero, koju kafu pijes u Greenet-u? Uh, ubice me sto skrecem sa teme, ali morala sam da pitam . |
Moka - crna cokoloda, ili nes :coffee2:
Jednom sam pila amareto, ali nekako mi se nije preterano dopala, iako badem obozavam...
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|

|
|
Hm, dobro, moka moze da prodje , ali da li si probala dabl-dač? Ja samo to uzimam, posto ne pijem ove klasicne kafe, a ta nije jaka jer ima i mleka i cokolade u njoj. I svim ljubiteljima kafe izdajem naredjenje da kad budu dolazili u Beograd ili Novi Sad, svrate u Grinet i probaju bar jednu kafu
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|