www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vecoooooooooo SRECAN RODJUS!!!
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ko po obicaju.... zakasnim....

Veco, neka ti je srecan rodjendan, sve zelja da ti se ispune, puno zdravlja i veselja u zivotu ti zelim i da proslavimo jos mnoogo rodjendana sa tobom :)

(Yasmin, nisi fer..... reko sam ti da su moje slike poverljive i samo za tebe a ti ih poklanjas Veci za rodjendan dobrodobro Evil or Very Mad .... oprastam ti samo posto joj je rodjendan Very Happy Very Happy Very Happy)

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SRECAN TI RODJENDAN I NEKA DANAS

PACIJENTI MALO SMANJE DOZIVLJAJE!

Ja, sa Medaka... čekam tortu...

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SRECAN TI RODJENDAN VECO!
Da mi budes uvek srecna i vesela Wink

esc
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 22 Sep 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SRE4CAN TI RODJENDA VECOI SVE NAJBOLJE. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

biser
Veštica
Veštica

Godine: 65

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan, specijalizacije i subspecijalizacije iz svih oblasti u životu Embarassed , dobro zdravlje, sreću i vagon ljubavi ti želim.

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zivot nek ti bude ko najlepsi san,
zelim ti 12 meseci bez briga,53 nedelja srece, 365 dana bez bolesti, 8760 sati provoda, 525600 minuti lepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Happy Birthday
:new-bday:

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.......SRECAAAAN RODJENDAAAAN!!!!!Sve najbolje!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

kice
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 53

Datum registracije: 25 Jul 2004
Mesto: Vojvodina Titel

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veco SRECAN TI RODJENDAN...... ljubimo te nas dvoje Very Happy

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 14 Jul 2004
Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:2eca3b34cc]veco, doktorko nasa, neka ti je srecan rodjedan i neka ti se ispune sve zelje i zeljice Smile Smile Smile [/glow:2eca3b34cc]

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

CIVIJAS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 51

Datum registracije: 12 Jul 2004
Mesto: Svabija

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 05, 2004 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veco sve najbolje u zivotu i da nas uskoro spotaknes od ludi kamen, :new-bday: a dogodine u ovo vreme saopstis nam da cekas prinovu

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 06, 2004 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam još minut...

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 06, 2004 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto kako je lako ženu u suze naterati.....napuni 36 godina (datum rođenja 5.11.)....poraste sa vama u ovih godinu dana (datum prijave 6.11)...ode na par dana, a ovde je dočekaju od vas cvetovi raznih boja i mirisa, zgodni momci, torte i svećice, i pregršt lepih i nežnih reči i želja....
Dragi moji prijatelji, hvala vam za sve rođendanske želje koje ste mi šapnuli ili napisali danas, za sve lepo što mi se sa vama desilo u ovih godinu dana, hvala vam što ste uvek bili tu kad mi je trebalo, hvala vam za svaki osmeh i poneku suzicu koju ste mi izmamili i hvala vam svima što postojite......
Neka vas sreća i ljubav prate na svakom koraku koji napravite!!!
Zdravi mi i živi bili još mnogo, mnogo godina!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Vecoooooooooo SRECAN RODJUS!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon