:: |
Autor |
Poruka |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
pravi horori više i ne postoje....izumreli su....
nekada su se pravili veoma dobri...sada su to sve sami trileri ....
ili pak naučna fantastika-...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
L_A_Z_Lj_I_V_A Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: pakao :)

|
|
ma ubode se ponekad i neki dobra horor. Preporucujem da odledate film HOSTEL, ima par dobrih scena
|
_________________ pricace ti jednom mozda kako sam ja bio stosta..pile moje..pache moje malo....mudrovace badavani kad me nema da se branim..da sam blizu ne bi im se dalo... |
|
|
|
 |
paparazzo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 44 Mesto: Podgorica

|
|
Definitivno sam ljubitelj horor filmova.
Međutim nekad susnimani pravi horor filmovi bez neke naučne fantastike.
Hičkokovi filmovi su "preteča" horora i sadšnji reditelji bi mogli da se ugledaju na njegov rad.
Izdvojiću : Exorcist i Saw (može i Saw II)
|
|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Ne bih sela da odgledam horor-taman da mi neko plati! Ocaj! Meni to nisu horoi, vec komedije! Uzas!
|
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
...tacno je da se vecina horora uklapa u neki od klisea tipa - vampir (Dracula, Van Helsing, Blade...) ili psihoticni ubica (Halloween, Friday The 13th, A Nightmare on Elm Street, ...)
...mada odredjene svezine postoje, u vidu sada novije produkcija realnog i eksplicitnog prikazivanja kasapljenja (Saw, Hostel, Wrong Turn...) sto je moramo priznati dalo odredjenu svezinu ovom zanru. ne kazem da se ovi filmovi ne uklapaju u neki od ona prethodna dva klisea, ali svezina koju su uneli je ipak nezanemarljiva jer se pored jedne doze realizma, kroz filmove provlaci i mala doza humora, seksa, trilera, ...
...takodje tu je i sve zastupljenija japanska horor produkcija cije filmove mozemo videti u vecini Hollywood-ovih remake-ova (The Ring, The Grudge, One Missed Call) koja donosi neku novu dimenziju znacenju horora sa akcentom na zvuku...
...sve u svemu, dosta se napredovalo od vremena Halloween-a do npr. Hostela cija je tematika ipak slicna, sto zbog boljih vizuelnih efekata, sto zbog sve veceg stavljanja akcenta na zvuk (jer bilo koliko strasni horor film da pustite i na tv-u ukljucite mute imace te osecaj da gledate dokumentarac, ali bez preterivanja)...
|
|
|
|
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
Gledao sam sinoc film "Isijavanje" ,kao Muz i zena i njihov mali sin , odu preko zime 5 mjedeci da cuvaju hotel "Vidikovac" , i ovaj muz rece mozgu dovodjenja posle 2-3 mjeseca i krece da ih poubija
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ja obožavam da gledam horor filmove, i kako ih duže gledam polako mi postaju smešni... zašto? pa zato jer su postali predvidivi, tačno se može predpostaviti kad će se šta desiti... kad će ko iskočiti iz mraka, ili iz žbuna, ili pasti sa drveta... mada bez obzira na ovo nađe se i poneki dobar horor koji unese jezu u kosti...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
To je sve jedno te isto samo prekrajaju pricu i malo promene likove inače je sve isto nema više kvalitetnih filmova
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Ne volim nikako horore da gledam
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Meni su horrori glupi filmovi. Fabula je skoro uvijek ista, priče su jadne a efekti su mentol-produkti. Kraj takvih filmova i ne čudi me sve ovo što se dešava po svijetu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
ne volim horor filmove....nisu mi strasni...glupavi su mi
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
mi2scg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad

|
|
Stariji filmovi vise imaju psiholosko dejstvo na gledaoce, sto je po meni bolje, dok ovi danasnji gadjaju pravo u ... stomak! Filmovi poput Hostela 2, kec donekle moze da se sazvace ili pomenutog Pogresnog skretanja 2 su potpuno bolesni i izopaceni - secenje ljudi kosom za kosenje ili mlevenje ljudi u masinama za meso, kao i pijenje njihove krvi dok kamera ne skrece "pogled" i daje vam da u takvim scenama "potpuno uzivate" ... F U J !!! Volim vise da se isprepadam posteno, nego da mi se uz horor film javi osecaj da cu se ispo...cati po sali ili sobi!
|
_________________ Marko MI2
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|