:: |
Autor |
Poruka |
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
film sam pogledala prije 2 tjedna i stvarno mi se jako svidio, pozeljela sam ga ponovno pogledati te iste veceri! sama tema/radnja filma mi se jako svidja, kao i nacin na koji je obradjena, bas po mome ukusu (necu ici vise od ovoga u detalje, jer, kao sto znamo, mnogi imaju opasnih problema s ovakvim temama, a ja nisam raspolozena za takvu raspravu--samo se raspizdim!)!
definitivno bih preporucila svima da ga pogledaju, bez obzira sto misle o homosexualcima, mislim da ce prezivjeti ta 2 sata i shvatiti da takvo nesto i nije tako nastrano kao sto su mislili! (what the hell am I talking about? some people will never change, unfortunatelly!)
moram priznati da sam bila pomalo razocarana sto nije dobio oskara za najbolji film , ali i crash je veoma dobar!
P.S. aksiomoer ti je prije 2-3 tjedna otvorio istoimenu temu!
Edit by Jugovic:
Tako je i zato sam sastavio obe teme.
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Moj stomak je suvise slab za ovakve filmove. Nisam i necu ga odgledati...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Drago mi je sto je na kraju ipak, mozda neocekivano, Oscara za najbolji film ponio "moj" flm...CRASH !!! Planina Brokeback mi se ne gleda, iako ne sumnjam da je kvalitetan film...
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Gledala sam, ne svidja mi se, ta tematika nije po mom ukusu definitivno.
|
|
|
Toxicboy87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Jun 2006 Poruke: 57 Mesto: Beograd
|
|
Muzika me je odusevila kao i poslednja scena,
ali sve u svemu malo mi se suvise dugacak i razvucen ali dobar.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Moj odgovor je isti kao Ljiljin: nemam toliko jak stomak za takve filmove.
Da se odmah razumemo: Koko Bil [u stripu] jeste kauboj, ali je imao on svoje zenske.
|
|
|
Jinx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 31 Mesto: Ljubljana / Nis
|
|
Film je odlican, ali i jako tuzan. Muzika je takodje super.
|
_________________ Balkane, Balkane, Balkane moj... |
|
|
|
|
kraguj199 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2005 Poruke: 75
|
|
|
|
|
nikiv1984 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Sep 2005 Poruke: 32
|
|
Muzika je super takodje, a gluma izvanredna. Obojica su dobili po jednog Oskara od mene!
|
|
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
aksiomoer je napisao/la sledeće: | a gdje se to jos forsira gay tematika?
Mislim da si u zabludi, nisi ni odgledala film a vec sudis o njemu.
Radnja se desava u vrijeme kada je biti gay bilo veoma neuobicajeno u USA, i ne bavi se socijalnim pitanjem dvije osobe, vec o cistim emocijama, mogucnostima, zivotu..
Prvo skoci pa reci hop |
Misliš da je u Americi sad popularno da si homoseksualac?! I kakve čiste enocije. To je čita gej propaganda i trebalo bi je zabraniti. Nisam gledao film nitiću!
Eto rekoh hop :agrue:
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ja ga nisam gledala imam ga doma ali ga je gledala frendica ciji je muzskomentirao 2 kaubojea u brdu cuvaju ovce i ljube se ha ha bljak E sad da bi netko mogao o necem suditi trenba i to pogledat
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Gej propaganda! Gej lobi prolazi kroz jos neke pore. Sve u svemu, grozan film. Nemam stomak za te nebuloze (meni jesu), pa i nisam uspela da ga odgledam do kraja, jer nemam zeludac za to. Pa neka sam ja sad i "homofobicna" i "nesavremena" i "zaostala" i "neevropska" i jos sto sta-meni je to grozno. Taj film je sve, samo ne film (a verujem da im je to bio cilj, da kazu nesto , ne da prave film)
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pon Nov 06, 2006 11:26 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|