:: |
Autor |
Poruka |
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Znam, ali ja ne richam o Norton Personal, vec bash o At Guard-u!
Poslednja verzija koja je izashla.
Do sada mi se najbolje pokazao, gde god sam ga trpao!
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
cabi8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2005 Poruke: 46 Mesto: Uzice
|
|
The best are kav and zonealarm.
|
|
|
|
|
|
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
Zone i Kaspersky ubedljivo najbolje
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
tomislavjancic je napisao/la sledeće: | Zone i Kaspersky ubedljivo najbolje |
Bice da je to stvar ukusa, i onoga sta koristis, pa po onoj nasoj "Svaki Ciga svoga konja hvali..."......
Mislim da ova kombinacija je daleko od najbolje, cak i daleko uopste od dobre
Za ZA mislim da je suvisno trositi reci, svi znaju da je to jedan od najglupljih firewall-ova, a za Kaspersky AV, po mom ubedjenju je los AV, ja sam ga nekada imao i obarao sistem jednom mesecno, od njega je bolji NOD32, ali i on ima rupa, sada koristim Aviru i do sada mi se najbolje pokazao! Znam da ni on nije savrsen, ali je dobar i bolji od ostalih dva pomenuta
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Moja kombinacija je NOD32 i Kerio i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan.Kompjuter mi ni malo nije opterecen, a nisu potrebna skoro nikakva podesavanja extra. Ranije sam koristio Kasperskog (koji mi je urnisao komp) ali je on i smarac za komp samo takav i to sam ga koristio u kombinaciji sa Zone Alarm koji mi je uvek isao na zivce, em blokira mnoge stvari, em usporava.I pored svih tih konjecnja, usporavanja sistem sam reinstalirao na svakih mesec, dva. Od kad mi je instaliran NOD & Kerio sistem mi stabilno radi vec vise od 6 meseci. :multi:
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Trenutno najbolji u svijetu je bitdefender,ali da je full vers, sa av i firew, imas taj paket za skinut na netu, pa potrazi malo, ima full verzija, crackovana i sve, jer inace on nije dzaba
projectw.org, tu imas skoro pa sve nac, sto budes ikad trazio
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
gargamelko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac
|
|
Ja koristim kasperski internet securiti 6, i sa njim zajedno spyware doctor i nemam problema. Mada kompjuter nikada ne moze biti 100% siguran.
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Ma KIS 6 ima sve u sebi tako da mi ne treba gomila programa pored njega....Najbolji je....
|
|
|
Marlon Brando Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 31
|
|
Kasperski i Outpost Pro Firewall ja koristim
|
_________________ Devojka će živeti... starac će umreti... poštena trampa |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ja sam se odlucio ipak za KIS 6. Kao sto rizmal reche ima sve u sebi i nemam potreba za dodatnim programima. Zaista sam prezadovoljan
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
DJ Intruder je napisao/la sledeće: | Ja sam se odlucio ipak za KIS 6. Kao sto rizmal reche ima sve u sebi i nemam potreba za dodatnim programima. Zaista sam prezadovoljan | Upravo tako znaci definitivno najnoviji KIS(Kaspersky Internet Security) 6(2006) b.6.0.1.411 u njemu imas sve i AV i FW i svasta po jos nesto...
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Antvir + zone je zakon
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|