:: |
Autor |
Poruka |
Astral Projection Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Spiritual Dimension
|
|
Control Panel > Shelduled Tasks (tako nesto). Tu samo zadajte u koliko sati hocete da vam se komp ugasi. Shto se tice Linuxa, imate komandu "at"
|
_________________ :: Mind altering psychedelic trip :: |
|
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
Napravi program u VB, a imas i u samom sastavu windowsa da se ugasi comp. samo treba da podesis
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
imas gomilu malih prog ja koristim shut i zadovoljan sam...
|
|
|
|
|
|
ThGamEr Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo
|
|
Jet Audio, kad ces da se ugasi ili kad zavrsi pjesmu ili playlistu.
Solidno dobar program. Ja ga koristim samo za to inace kao player
nemoze da zamjeni dobri stari Winamp.
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
ThGamEr je napisao/la sledeće: | Jet Audio, kad ces da se ugasi ili kad zavrsi pjesmu ili playlistu.
Solidno dobar program. Ja ga koristim samo za to inace kao player
nemoze da zamjeni dobri stari Winamp. | Ma kakav winamp sra.je zesce.jetAudio je 10x bolji cak je i WMP bolji od winamp-a.A zasto?PA zato jer su u vinamp-u jako lose odradjeni peak limiteri tako da unistavaju zvuk.Jest da zauzima najmanje mesta i proces ai da je najbrzi i najjednostavniji,al to je kao i sa oc kompijutera.Najbrze nije i najbolje.Pusti 1 te istu pesmu u Winamp-u i u wmp-u ili jetaudiu i videces razvliku tj cuces je...
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
E ljudi, ja sam sinoc skinuo ovaj JetAudio i prezadovoljan sam Znaci ne mogu da verujem koliko je bolji od Winampa Hvala vam na ideji
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
DJ Intruder je napisao/la sledeće: | E ljudi, ja sam sinoc skinuo ovaj JetAudio i prezadovoljan sam Znaci ne mogu da verujem koliko je bolji od Winampa Hvala vam na ideji | Nadam se da si vido koje sve funkcije ima,toolbar mode,turn off comp,satt datum,sve i svasta stvarno je odlican i ima mnogo dobre ekvilajzere al jedino sta je losije u odnosu na WinAmp to su vizuelizacije...
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Vizuelizacije ja ne koristim A ovaj Alarm mi se mnogo svideo Bash je full program
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|