:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Odlicni su bili.....ne znam zbog cega su se raspali...bas su bili najjaci na estradi u 90-tim po meni...imali su bar 10 extra hitova
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
jos uvek slusam beat street - gde si ti...i jos neke njihove stare hitice...zao mi je sto su se raspali bili su super
|
|
|
|
|
|
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
Choveche,totalno sam ih izgubio iz vida...kao klinac sam ih slushao a omiljena pesma bila mi je "Kisha"..mislim da ne postoje osoba koja ih tafda nije slusala.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
slusala sam ih kao klinka u osnovnoj skoli...iskreno danas mi se ni jedna jedina njihova pesma ne svidja...gde li mi je tada pamet bila
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | slusala sam ih kao klinka u osnovnoj skoli...iskreno danas mi se ni jedna jedina njihova pesma ne svidja...gde li mi je tada pamet bila | Ma tada su im pesme bile bolje
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Sve do albuma Ulice, pesme su im bile vrh, znaci albumi Napokon, Pevacu i kad molitve ne vrede, Ritam ulice, Linija zivota, sve posle toga mi nije nesto.
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Slusala sam ih i ja nekad, sada vise ne...mnogo sam volela pesme "Opsesija" i "Snezana"... :p
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Upravo treba da izadje novi album od Huse, koji je jos uvek zadrzao ime Beat Street 8)
|
|
|
|
|
|
rade1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 73
|
|
Memi se ova grupa svidja sta je s njima zasto vise ne snimaju kad uvek na albumu imaju dosta hitova i veoma su popularni.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Oni su imali dobru grupu ali propali na zalost,mnogo me podseca na moje detinstvo ali husa (ciga)ako se ne varam ima novi album solo i pesme mu dobre sa novog albuma,izaslo jos prosle godine...
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
zasto ciga.....on je po meni super pevac
|
|
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
To mi je bila omiljena grupa u detinjstvu..Slusala sam ih dok su bili u punom sastavu-Ljuba,Husa i Beba-Nakon Husinog i Ljubinog odlaska to nije bilo to..
|
|
|
|
|
|
|