www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

kostimi
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 03, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda mu bas ne bi zakucala na vrata ali kad bi vec bila kod njega kod kuce,ili kod mene svejedno.. otisla bih u kupatilo i onda se presvukla u neki kostim... i onda mu ponudila svoje usluge.. Smile
obukla bi kostim spremacice ili policajke.. Wink

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 1:56 am    Naslov poruke: kostimi Na vrh strane Na dno strane

kostimi su ok,nikada nisam doziveo nesto tome slicno ali bih i te kako voleo

Tommy021
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm...Zanimljivo je to sasmo sto je do toga tesko doci zbog finansjia ali da se ima sto ne bi rekao devojci da se obuce ko sobarica ili doktorka... Very Happy

gargamelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Maj 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 10, 2006 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super je temica,to cu definitivno da predlozim devojci. (Sto se tice kostima) Rolling Eyes

DRAGAN_NS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Nov 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Medicinska sestra bi me najvise napalila

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne...ne pronalazim sebe u toj prici.
A i ne gotivim maskarade Mr. Green

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To nisam jos, ali bi voljela probati. Laughing Sigurno bi bilo zabavno i smjesno. Samo steta sto ja ne mogu da ostanem ozbiljna, ja bi se samo smiala.... Mozda bi bilo zabavno da se obucem kao nekak skolarka, da si napravim pletenice, i daon glumi da je professor a ja neka mala i naivna ucenica koju moze da iskoristi. To bi bas bilo zabavno.. :toothy7: Ali to mozda iskoristim za neke posebne prilike, kao sto je npr. njegov rodjendan i sl. (to je za 4mjeseca ...jupiiii... :toothy7: ). Bas ce biti super. :hotsun:

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jos nikad nismo koristili kostime te vrste, ali onako znali smo kao predigru malo razgovarat kao da sam ja studentica, a on moj profesor... ja nisam napisala seminar i sad moram bit kaznjena... Wink

Vlada Z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam,to mi je nekako bezveze

bal pod maskama
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 2:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super ideja..... Very Happy .......mogla bih biti neka deda-mrazica za novu godinu....... Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam al mogla bi se da se obučem u doktoricu da ga lečim Mr. Green

a on bi mogao da bude neki biznismen,ufff Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> kostimi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon