:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
nisam neki preterani fan kuglanja....hm......jako cudna ifra....moram da priznam...stvarno ne znam sta je tu toliko zanimljivo
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Zanimljiw mi je sport i wolio bih da kuglam rekreatiwno, mada je teshko pronaci uslowe...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
flashbull Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 133 Mesto: Minhen
|
|
Bowling !!! igram cesto sam prijateljima, vikendom i kad jos imamo vremena.....Jedan veoma zabavan sport.....
|
|
|
|
|
|
comai Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
Super je sport ali ako kuglas samo s vremena na vreme bolece te svaki misic
|
|
|
|
|
|
~`SrPsKa_DeVoJka`~ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 80 Mesto: sydney
|
|
volim onako u drustvu da idemo na kuglanje ali nebih nikad mogla da se bavim kao sport s'njim.....jedva podignem tu kuglu...i stalno mi negde propada sa strane....
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Zanimljiv sport, par puta sam igrao sa drustvom i mogu vam reci da sam bio zadovoljan.
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
milica_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Dec 2006 Poruke: 218
|
|
Pratim prventvo u Srbiji i kada znate pravila i pratite postane vam jako zanimljivo... U Srbiji postoje vise i nize lige, pojedinacna i parovna prvenstva, reprezentacija nam je uvek jedna od boljih na svetskim i evropskim prvenstvima... Imamo pojedince koji imaju medlja vise nego 80% sportista u Srbiji.. Steta sto je tako malo praceno... Jedan nas klub (K.K. BEOGRAD) igra vec dve godine zaredom Ligu Sampiona (da, da isto kao u fudbalu i u kuglanju postoji liga samiona, postoji evro kup koji je nesto kao kup uefa i postoji nbc kup koji je hmmm pa valjda kao inertoto kup) i zaista su dobri.. Mlada i perspektivna ekipa Govorim vam o kuglanju ne o bowlingu posto su to dve razlicite stvari
pozz
|
_________________ Da sebi napravis svet
i budes samo svoj...
Da punim jedrima plovis
samo ljubav da lovis
i pobedis sve!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|