www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~*lavLje SrcE ima 19 000*~
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugo,sve cestitke od mene... svaka ti cast Razz zelim ti sve najbolje... da napises jos mnogo postova,da budes jos dugo sa nama ovde... hvala ti na svemu kad god mije trebala pomoc uvek simi pomogao znam da sam nekad bila dosadna i da sam te zamarala al uvek si imao zivaca i strpljena samnom jos jednom hvala i sve najbolje ti zelim tvoja drugarica gaga Razz Wink

Poslednja prepravka: gaga021 datum Sub Dec 24, 2005 12:18 pm; ukupno izmenjena 1 put

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 10:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hej, pa kad pre??? do skora smo ti cestitali 18 sprat.....
cestitam!!!

pomalo i zavidim Baby G, kakvog decka ima pored sebe

" I know the way to fuck them all...."

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 24, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih bre Jugo, pa uskoro ces imati vise porukica od svih nas zajedno Mr. Green Ne bi me cudilo da dok ja ovo ispisem ti vec stignes na 20-ti Razz

Sta da ti kazem, osim da sa tobom i bez tebe na forumu nije isto Exclamation

Svaka cast, i samo ti furaj dalje i nastavi da se ovako druzis sa nama Exclamation

A posto ne znam sta bih ti poklonila, evo ti jedan mali plisani meda...ako se secas iz price, to je onaj sto se zagli nocu kad se spava Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..::[ TuCko ]::..
Registrovao sam se jedan mesec pre tebe, ali tek od 04.02.2005 sam krenuo aktivno ovde na forumu! Wink
Hvala ti na cestitkama, a danas si se i ti popeo na 4. sprat! Samo tako nastavi, vidimo se uskoro negde u sredini! Very Happy

Vestica
Hvala lepo! Wink
Zna se kome pripadam... cak ako ne pise Jugovic! 8)
PS: Ne ignorisem ja nikoga! Razz

PiNkLaDy
Ti bi da me napijes?! Rolling Eyes
Cuvacemo to za novu godinu i mozda jednu posebnu priliku (bar sta se tebe tice)! Wink
A hvala na lepim recima! Wink

cika Kure
Hvala lepo druze! Wink
Uz ljubav i dobre prijatelje sve ide bolje i brze! Very Happy

gaga021
Hvala na divnoj slici i stihovima! Embarassed
A i na recima koje si odvojila za mene! Wink
Imam zivce kao konj i uvek pokusam da pomognem gde god stignem a svako po zasluzi, tako da nema potrebe da se zahvaljujes! Wink

dameski
Ne zaboravi da sam bivsa nebeska munja, jeste da sam izgubio na brzini, ali ipak nisam puz, jer i zmajevi su brzi, hihihi! Very Happy

Citat:
pomalo i zavidim Baby G, kakvog decka ima pored sebe

Hmm, ne znam kako ovo da razumem... ali bolje da ja cutim! 8)

kapljica
Nista od Kube, ali sam dobio ipak mog plisanog medu, jupiiiiiiiiiii! Very Happy
Bas ti hvala, njega trebam nocu... dobro sto si mu stavila vec pelene, pa se ne moram cimati oko njega kao da je bebica, hihih! Wink
Hvala ti na lepim recima drugarice, cenim to jako! Embarassed

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 2:06 am    Naslov poruke: Nas Dj Crni Zmaj takodje poznat kao Jugovic na 19.spratu Na vrh strane Na dno strane

E stvano Jugo ne znam sta da ti kazem akoskupimo sve poruke od clanova koji su se zadnja 3 meseca registrovali na sajtu i skupimo sve njine poruke misli da ne bih ni pola tvojih imali Very Happy

To je znak da si naj vredni od svih nas i da ces jos malo na 20.sprat Laughing

Ali ne brini Jugo jos malo pa sam te stigao 8)

Evo samo za tebe a kad stignes na 20 . dobijas idonji deo trenerke Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 2:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sale30:

Ne znam sta da ti kazem, vidim da picis punom parom! Neka ti je sa srecom, ne bunim se ako me stignes! Wink

Duks je do jaja! 8)
Ali si bas cicija... sad moram da rintam za donji deo! Razz

Hvala ti brate! Wink

ann02
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Sep 2005

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve čestitke od mene,za ispunjavanje mojih želja,za pomoć,za to što si uvek tu... Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ann02

To je moj 'posao', da ispunjavam zelje na radiu i u fontani, pa zato sam valjda i cesto tu! Very Happy

U svakom slucaju, hvala i tebi! Wink

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke Jugo na 19 poruka, pardon 19 'iljada. Wink

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 26, 2005 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kazu da se do Nove Godine trebaju rascistiti sve nesuglasice i slicno, jer je to jedini i najbolji nacin za uspjesnu narednu godinu.... Wink

Stoga, cestitam ti ne samo na ovih 19 'iljada, vec i na svim uspjesima koje si dozivio u bliskoj proslosti... Nek' ti je sa srecom, samo naprijed, nadam se da ce ti sve biti samo onako kako ti to pozelis... Very Happy

And answered, I myself am Heaven and Hell.

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa druze, da se i ja prikljucim cestitkama, cestitam ti na ovih 19 ljada, zelim ti sve najbolje puno postova, najmanje jos ovoliko Wink ,puno lepog vremena provedenog na domacem, i jos puno vikenda i emisija "Domaca dance muzika 90-ih" 8) !!!
Sve najbolje od tvog ortaka lekicb!!! Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 27, 2005 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

GiGimix
Hvala lepo, bice ih jos... 19 poruka, znas vec indijanac! Very Happy

Donatella
Ti si me bas lepo iznenadila! Embarassed
Hvala ti iz srca, zelim i tebi sve najbolje i javi se da resimo te male nesuglasice, jer te ja ipak vojim! Embarassed Wink

lekicb
Hvala druze! Wink
Nadam se da cu jos najmanje toliko napisati, ako uopste stignem Very Happy ali pre svega mi je drago da se druzim sa ljudima poput tebe, zbog koje sam cak napravio novu emisiju na radiju, jer znam da to jako gotivis. A mogu ti reci da su ovu subotu svi uzivali koji su to slusali, ne samo sto sam bio izuzetno lud, vec i zbog izbor muzike (ULT_RAS je bas uzivao). A naravno da cu da ludujem uz takvu muziku! Wink
Ostani i ti nama dugo veran ortace! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~*lavLje SrcE ima 19 000*~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon