:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Jugo,sve cestitke od mene... svaka ti cast zelim ti sve najbolje... da napises jos mnogo postova,da budes jos dugo sa nama ovde... hvala ti na svemu kad god mije trebala pomoc uvek simi pomogao znam da sam nekad bila dosadna i da sam te zamarala al uvek si imao zivaca i strpljena samnom jos jednom hvala i sve najbolje ti zelim tvoja drugarica gaga
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
Poslednja prepravka: gaga021 datum Sub Dec 24, 2005 12:18 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hej, pa kad pre??? do skora smo ti cestitali 18 sprat.....
cestitam!!!
pomalo i zavidim Baby G, kakvog decka ima pored sebe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ih bre Jugo, pa uskoro ces imati vise porukica od svih nas zajedno Ne bi me cudilo da dok ja ovo ispisem ti vec stignes na 20-ti
Sta da ti kazem, osim da sa tobom i bez tebe na forumu nije isto
Svaka cast, i samo ti furaj dalje i nastavi da se ovako druzis sa nama
A posto ne znam sta bih ti poklonila, evo ti jedan mali plisani meda...ako se secas iz price, to je onaj sto se zagli nocu kad se spava
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
..::[ TuCko ]::..
Registrovao sam se jedan mesec pre tebe, ali tek od 04.02.2005 sam krenuo aktivno ovde na forumu!
Hvala ti na cestitkama, a danas si se i ti popeo na 4. sprat! Samo tako nastavi, vidimo se uskoro negde u sredini!
Vestica
Hvala lepo!
Zna se kome pripadam... cak ako ne pise Jugovic! 8)
PS: Ne ignorisem ja nikoga!
PiNkLaDy
Ti bi da me napijes?!
Cuvacemo to za novu godinu i mozda jednu posebnu priliku (bar sta se tebe tice)!
A hvala na lepim recima!
cika Kure
Hvala lepo druze!
Uz ljubav i dobre prijatelje sve ide bolje i brze!
gaga021
Hvala na divnoj slici i stihovima!
A i na recima koje si odvojila za mene!
Imam zivce kao konj i uvek pokusam da pomognem gde god stignem a svako po zasluzi, tako da nema potrebe da se zahvaljujes!
dameski
Ne zaboravi da sam bivsa nebeska munja, jeste da sam izgubio na brzini, ali ipak nisam puz, jer i zmajevi su brzi, hihihi!
Citat: | pomalo i zavidim Baby G, kakvog decka ima pored sebe |
Hmm, ne znam kako ovo da razumem... ali bolje da ja cutim! 8)
kapljica
Nista od Kube, ali sam dobio ipak mog plisanog medu, jupiiiiiiiiiii!
Bas ti hvala, njega trebam nocu... dobro sto si mu stavila vec pelene, pa se ne moram cimati oko njega kao da je bebica, hihih!
Hvala ti na lepim recima drugarice, cenim to jako!
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
E stvano Jugo ne znam sta da ti kazem akoskupimo sve poruke od clanova koji su se zadnja 3 meseca registrovali na sajtu i skupimo sve njine poruke misli da ne bih ni pola tvojih imali
To je znak da si naj vredni od svih nas i da ces jos malo na 20.sprat
Ali ne brini Jugo jos malo pa sam te stigao 8)
Evo samo za tebe a kad stignes na 20 . dobijas idonji deo trenerke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale30:
Ne znam sta da ti kazem, vidim da picis punom parom! Neka ti je sa srecom, ne bunim se ako me stignes!
Duks je do jaja! 8)
Ali si bas cicija... sad moram da rintam za donji deo!
Hvala ti brate!
|
|
|
|
|
|
ann02 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 9019
|
|
Sve čestitke od mene,za ispunjavanje mojih želja,za pomoć,za to što si uvek tu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ann02
To je moj 'posao', da ispunjavam zelje na radiu i u fontani, pa zato sam valjda i cesto tu!
U svakom slucaju, hvala i tebi!
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Cestitke Jugo na 19 poruka, pardon 19 'iljada.
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
Kazu da se do Nove Godine trebaju rascistiti sve nesuglasice i slicno, jer je to jedini i najbolji nacin za uspjesnu narednu godinu....
Stoga, cestitam ti ne samo na ovih 19 'iljada, vec i na svim uspjesima koje si dozivio u bliskoj proslosti... Nek' ti je sa srecom, samo naprijed, nadam se da ce ti sve biti samo onako kako ti to pozelis...
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
E pa druze, da se i ja prikljucim cestitkama, cestitam ti na ovih 19 ljada, zelim ti sve najbolje puno postova, najmanje jos ovoliko ,puno lepog vremena provedenog na domacem, i jos puno vikenda i emisija "Domaca dance muzika 90-ih" 8) !!!
Sve najbolje od tvog ortaka lekicb!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGimix
Hvala lepo, bice ih jos... 19 poruka, znas vec indijanac!
Donatella
Ti si me bas lepo iznenadila!
Hvala ti iz srca, zelim i tebi sve najbolje i javi se da resimo te male nesuglasice, jer te ja ipak vojim!
lekicb
Hvala druze!
Nadam se da cu jos najmanje toliko napisati, ako uopste stignem ali pre svega mi je drago da se druzim sa ljudima poput tebe, zbog koje sam cak napravio novu emisiju na radiju, jer znam da to jako gotivis. A mogu ti reci da su ovu subotu svi uzivali koji su to slusali, ne samo sto sam bio izuzetno lud, vec i zbog izbor muzike (ULT_RAS je bas uzivao). A naravno da cu da ludujem uz takvu muziku!
Ostani i ti nama dugo veran ortace!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|