:: |
Autor |
Poruka |
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ja mislim da je film - prva liga - u okviru nekih normalnih ocekivanja. Malo je dug ali u njemu ima po nesto za svakoga. Film je "remake" tako daj je okvir price vec ustaljen. Effekti su extra a i glumacka ekipa nije za baciti.
Vrijedi pogledati
|
|
|
|
|
|
Alexxc5 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 128 Mesto: Sabac
|
|
Ja sam takodje gledao bioskop verziju i mogu reci da sam uzivao!!Film je extra!!
|
_________________ Alexandar |
|
|
|
|
kiki-riki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 155
|
|
Филм је очајан...гледао сам га само 7 пута
Свима препоручујем
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
I poucna lekcija moze se izvuci iz filma:
Samo majmun moze da se zaljubi u plavusu
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
zmaster1911 je napisao/la sledeće: | I poucna lekcija moze se izvuci iz filma:
Samo majmun moze da se zaljubi u plavusu |
Kuku kako ti ovo pade na pamet???
|
|
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Izasao sam van iz kina i bio jako razocaran. Efekti- izvrsni ali sama prica mi je potpuno bez veze... Ja se nikad nisam začjubio u nikakvu zivotinju,a najmanje ne onakvu spodobu, pa mislim da bi trebali prvo ustanoviti psihicko zdravlje glavne junakinje.
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
Nikki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 98 Mesto: Zagreb
|
|
efekti su im zakon al je film dosadan jer ipak je to sve vec vidjeno odprije
|
_________________ Ništa nije dobro kao kada netko cilja u vas i promaši.
Oni koji ne uče povijest, ponavljat će greške. Oni koji uče, pronaći će druge načine za greške! |
|
|
|
|
woste1 Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 364 Mesto: Beograd
|
|
Meni se film svideo, kompijuterski je dosta dobro odradjeno jedino sto mi se ne svidja to sto traje 3 sata jer su mogli da ga skrate pa bar za sat vremena.
|
_________________ STEVA |
|
|
|
|
Herros Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 147
|
|
Nije los ,ali ocekivao sam vise.Efekti su vizualno dobro odradjeni,dok muzika i ne bas.Sve u svemu ok je film.
|
_________________ Just be what you are..... |
|
|
|
|
tanja-s Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Jan 2006 Poruke: 123
|
|
Pa i mora da budu dobro uradjeni specijalni efekti kad je to naj skuplji film svih vremena,nije los
|
|
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
Film je žestoko njesra:
1. Predugačak
2. Potpuno je preslikana radnja filma koji kopira
3. Preterali su sa efektima a na drugoj strani glavna glumica iz džungle (posle golgote koju je preživela) izlazi sa čistom spavaćicom
Sve u svemu: žali bože vremena utrošenog u gledanje i budžeta za snimanje rimejka odličnog crno-belog filma
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Film je dobar samo zbog specijalnih efekata ali su i sa njima preterali.Bolje da su film nazvali King Kong Bruce Lee.King Kong mlati one dinosauruse kao Bruce Lee a sve to vreme drzi onu devojku u ruci a njoj nije nista.Onda ona glupost kada ga hvataju sa onim bocama...Pitam se kako li su oni sirotani utovarili na brod majmuncinu tesku 25 t nakon sto su ga omamili?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|