www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bozicno drvce! ;)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mislila si valda na jelku......ja obozavam i dosta lepo mirise samo sto jelke dosta padaju...ali osecas da je bozic,nova godina,bas je lepo...

alexandra_calmic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 15 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedan od najlepsih praznika je bozic,koji ne bi imao tu car da nije jelke...

ZVRNDULE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim kada je jelka okicena za praznike.
Redovno je svake godine kitim i ukrasavam...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jelka, obavezno s crvenim i zlatnim kuglicama, pošpricana umjetnim snijegom s velikim betlehemom ispod i puuuuuuno darova Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

mali_kreten
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2006
Mesto: pancevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 17, 2006 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

exexe..Jelka da bi imao deda mraz gde poklone da ti ostawi .Smile

bdrobjnak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obavezno kitimo jelku i to kombinacija srebrno,plava

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mi imamo vestacku jelku.. imali smo 2 godine pravu i stvaaaaaarno je bilo gadno jer nisam posle mogla bosa da hodam po kuci od svih iglica..

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da obavezno se kiti jelka za Novu Godinu
obicno kitimo 2 jelke konbinacija crveno-zlatno
i plavo-srebrno a za Bozic naravno obavezno se unosi Badnjak

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> Bozicno drvce! ;) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon