:: |
Autor |
Poruka |
kao_vino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 71
|
|
Uopste nije bitno da li je pogodio ili ne,medjutim Nike i on su postigli cilj,tj. da svi pricaju o njemu i njihovim kopackama.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
kao_vino je napisao/la sledeće: | Uopste nije bitno da li je pogodio ili ne,medjutim Nike i on su postigli cilj,tj. da svi pricaju o njemu i njihovim kopackama. |
Evo pametnog coveka!
Tacno tako.To ja pricam i to je istina.Njih boli uvo sto se mi sad raspravljamo o tome jer su oni (Nike i Ronaldinho) sebi digli popularnost i uzeli kesh naravno.
|
|
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
robi313 je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je to stvarno. On je profesionalc i on to moze. I procitao sam na internetu i pise da je to istinito. |
mora da se salis...svako ko misli da je ono stvarno je ili lud ili nema 2 cite u glavu...
nema teoretske sanse da pogodi precku cak ni dva puta a da mu se vrati lopta...
pogledaj to iz ovog ugla - ako ne pogodi na isto mjesto neko 10mm nize lopta nece stici do nje a ako 10 mm vise lopta ide preko gola ili u visinu...
razmisli malo...
ako je i sve tako kao sto pise i kazu -zasto ne pogodi svaki slobodan udarac????
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
Ja mislim da je to igrac koji to moze da izvede! zato je najbolji na svetu i zvanicno!
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
mc dralje je napisao/la sledeće: | robi313 je napisao/la sledeće: | Ja mislim da je to stvarno. On je profesionalc i on to moze. I procitao sam na internetu i pise da je to istinito. |
mora da se salis...svako ko misli da je ono stvarno je ili lud ili nema 2 cite u glavu...
nema teoretske sanse da pogodi precku cak ni dva puta a da mu se vrati lopta...
pogledaj to iz ovog ugla - ako ne pogodi na isto mjesto neko 10mm nize lopta nece stici do nje a ako 10 mm vise lopta ide preko gola ili u visinu...
razmisli malo...
ako je i sve tako kao sto pise i kazu -zasto ne pogodi svaki slobodan udarac???? |
Brate, ne vredi nekima ovde to objasnjavati, gubi se vreme bezveze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|