:: |
Autor |
Poruka |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
masi daroooooooooooo, samo ti masi, i druzi se sa nama i bice nam svima lepo
|
|
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
Nema Ružo ništa ni od pića ni od društva, jerbo, citiram svog druga Aleksandra Radojkovića zvanog sungod: "nezgodna si kad popiješ!"...naročito po društvo....
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
majo bre, pa ruza je bas zgodna kad popije.....hahahahahahaha, a i nece mnogo, znam ja nju, nikad ona ne pretera.....hahahahahaha
|
|
|
|
|
 |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
Tako je Bane, brani me, vidi kako se navrzla na mene, a ja sam samo malo popila, šta bi tek bilo da sam puno ha,ha,ha... ali moraću sledeći put zbog Maje da budem fina i da pijem samo sokiće
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
 |

|

|
|
lako uz sinalco............i ja sam resio da ne pijem vise...........a ni manje.....hahahahaha
|
|
|
|
|
 |
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne

|
|
Cao narode,evo i ovde da vas pozdravim
|
|
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
....premda sam ranije unapred poželela dobrodošlicu svima koji će nam se tek pridružiti, sada hoću da kažem isto u nešto ličnijem tonu....
VELIKO, VELIKO hola friends za SUNGOD-a, VECUDOK, JEDINSTVENU i DEČKONJU! Ništa bez vas....
WELCOME
|
|
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
I od mene svima pozdrav...evo vec drugi dan kako sam ovde i drago mi je sto imam priliku odma na pocetku da vam se pridruzim.Pozdrav za staro drustvo a i za ono novo koje cu nadam se vremenom upoznati!!!
|
|
|
|
|
 |
sokolica Upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...

|
|
e pa ja cu sama sebi da pozelim dobrodoslicu,pa kaze:
dobrodosla sokolice u novo i staro drustvo! a gde su ti alatke za rad!?
i sama odgovorim,sta cu drugo:bolje vas nasla a ti Care nabavi mi neku podhitno,svrbe me prsti a vidim bice i posla!
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same! 
Poslednja prepravka: sokolica datum Pon Avg 09, 2004 2:40 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
hogar sa medaka Prijatelj foruma

|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk

|
|
Sokole, "stari" druže, dobro ti nama došla, a alatke ćeš sigurno dobiti, jer nema ništa bez tvog čekića!
Samo malo da se uhoda ovaj Forum, ima da bude čudo!
[schild=17 fontcolor=8B0000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]hocemo CEKIC![/schild]
|
_________________ pičim redom i beležim kredom!
Poslednja prepravka: hogar sa medaka datum Pon Avg 02, 2004 12:19 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Darka Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude

|
|
Woohooooooooooo evo meni moje sokolice..sad ce tek veselo biti..aj prvo da nazdravim..a onda na posao..udri sokoleeeeee...!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
 |
sokolica Upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...

|
|
Naravno nazdravljamo najpre i jasta cu nego da klepam,makar da ne izadjem iz forme,hahahahaha jos samo da mi stigne odgovarajuca ,a Komsa obecao
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same! 
Poslednja prepravka: sokolica datum Pon Avg 09, 2004 2:41 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|