:: |
Autor |
Poruka |
Eniac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Sep 2002 Poruke: 183 Mesto: Niz Reku Zivota Plovim
|
|
pa ok je za zezanje, ali istina je to za ucenje... svako ima svoje navike i to je jako tesko uklopiti... u sustini uvek je bolje ziveti s nekim kog ne znas nego s nekim s kim si ceo zivot, jer to obavezno zavrsi svadjom ili raskidom
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ono...ako bih vec mogla da biram radije bih izabrala muskarca za cimera, sala na stranu..ma koliko volela drugarice, muskarci su bolji za stanovanje.Recimo da se na njih pre mozes osloniti...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Meni je super jer zivim sa drugaricama sa kojima sam od kad znam za sebe i koje su mi kao sestre. Super se slazemo, dobro desi se i nama da se porckamo al' to kratko traje. Inace sama nikako ne bi mogla. A sto se tice muskih cimera, mogla bi ali da mi je doticni decko, sa nekim drugom ne bih mogla.
|
|
|
XpucTuHa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 64 Mesto: FL
|
|
Uh, do sada sam ih mnogo izmenjala. U I godini, zivelo nas je 5, i sa 2 sam u ok odnosima. U II godini sam zivela sa njih 3 i dva cimera. Sa jednim cimerom sam ostala u dobrim odnosima, a sa ostalima ne, jer se jednostavno nismo slagali, imali smo potpuno razlicite stavove i to je to.
Sada zvim sa jednom cimerkom. Uh, mala je brucos, i jako je neodgovorna, ali nisam ni ja naivna, pa je mala naucila gde joj je mesto.
|
|
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Ne spominjite mi tu rec,
Mrzim tu pojavu!!!!! Ali nikom ni reci
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Ja bih tesko mogao da se odlucim da imam cimera. Sigurno da ima dorih strana ali ja licno volim da imam svoju privatnu sferu. Isto - tesko bih se mogao navici da dijelim frizider sa nekim pogotovo ako je iz druge kulture sa drugim nacinom ishrane. Dijeljenje kupatile je potpuno nezamislivo
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Ja još uvijek živim kod roditelja (grrrrrrrr) ali planiram nešto iskombinirati sa najboljom prijateljicom. Mislim da bi to funkcioniralo dobro. Itako smo stalno zajedno a i svake godine živimo zajedno po mjesec-dva kad idemo na more i tako to pa... Ugl mislim da mi se nebi svidjelo da sad živim sama
|
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Pa iskreno mislim da je tesko nac odgovarajuceg cimera ili cimerku... Ja nisam dosad naisla na dobru cimerku. Ipak svi imamo drugaciji ritam zivota i drugacije navike i onda dolazi do nerviranja.. Odlucila sam da cu ubuduce zivjet sama, tako je ipak najbolje. Sama sebi pravim pravila i super mi je
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Ne bi mogla živjeti s nikim jer svatko ima drugačije navike i znam da se ne bi slagali.
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Treba se snaci, swako je razlicit
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Dobar nacin za stvaranje prijatelja, na duze vreme... Da mi je naci dobre cimere, kad budem studirao...
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
ja sam imao cimera, i dan danas mi taj lik nedostaje.....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|