:: |
Autor |
Poruka |
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Jedno sam vreme i ja bila u dramskoj sekciji jedinog kulturnog umetnickog drustva u Kanjizi. Pocela sam kao sufler, pa kao koordinator i na kraju sam se pokazala malo i u glumi.
Inace preferiram vise pozoriste od bioskopa.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Mirel123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 219
|
|
Na zalost u mom gradu nema pozorista, tako ako zeli neko mora otici do Zagreba , to je najblize
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Ja volim pozoriste,nekoliko puta sam i glumila i to u krusevackom pozoristu.......mada je pozoriste zapostavljeno stvarno je prelepo otici i odgledati predstave!!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Obozavam pozoriste! Radila sam jedno vreme kao u narodnom pozoristu. S' obzirom da sam zavrsila baletsku skolu, mnogo vremena imam provedenih na tim daskama! Imali smo i glumu kao redovan predmet i bilo je fenomenalno iskustvo. Imali smo par svojih predstava (glumackih), ali mi je balet mnogo veca ljubav! Sve u svemu, za balet, glumu, operu, koncert klasicne muzike......rado odem do pozorista!
|
|
|
Serebrjakov Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 2 Mesto: TAMO NEGDE
|
|
Dragi forumaši, evo jedne teme koja mi se učinila zanimljivom i u okviru koje bih voleo čuti vaša razmišljanja o našem teatru. Kako vi ocenjujete naš teatar danas, a sve kroz prizmu predstava koje ste gledali ili o kojima ste nešto čuli. Iznesite svoj stav o rediteljima, glumcima, dramskim piscima, scenografima, kompozitorima... i svemu onom što vam se učini zanimljivim, a tiče se pozorišne umetnosti.
Ovo je, možda, jedno od onih mesta gde se glas o pozorišnoj umetnosti treba čuti, zato nemojte se stideti da iznesete svoj stav. Svako mišljenje bilo da je afirmativno ili pak prekorno je dobrodošlo.
Serebrjakov,
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tema 'Pozoriste juce, danas, sutra' je spojena sa ovom temom 'Pozoriste' s obzirom da se svode na isto
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Paris_Hilton Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 79
|
|
obozavam pozoriste...mnogo vise ga volim nego film.... kad budem zavrsila glumu nadam se da cu igrati u pozoristu....na filmu moze svako da "glumi" (citaj glumata)....strasno je to sto ima sve vise filmova u kojima kao glume americke pop zvezde....pa zar njihova uloga u zivotu nije da pevaju?!?!?!? no, hvala bogu pa sad i u srbiji sve cesce postoje audicije za predstave, jer je ranijih godina, do sada, to sve bilo namesteno, glume mamini i tatini sinovi, kum direktora pozorista, sestra od tetke majsora svetla pa cak i rodjaci cistacica.....
|
|
|
|
|
|
vlajkov s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70
|
|
ja bas i ne volim da idem u pozoriste,bila sam svega 4 puta!
|
|
|
|
|
|
priganica_84 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jan 2007 Poruke: 1
|
|
[color=darkred] [/color][B]
Volim i pozoriste i film.Mozda ipak malo vise volim pozoriste,jer ni jedna pretstava nije ista ma koliko puta je igrala ista ekipa!Uvek,ali uvek se oseti energija koju glumci donose na scenu!
Ne kazem da film ne moze da probudi emocije kod gledalaca,cak naprotiv.ALi jednom snimljen kadar u filmu je TAKAV koliko god puta da ga gledas!
Zao mi je samo sto iz finansijskih razloga nisam u mogucnosti da cesce posecujem pozorista.Karte jesu skupe za nas standard,ali sa druge strane i nisu tako skupe,jer zaista mislim da i ti nasu glumci i reditelji i scenaristi i scenografi i kompletna ekipa treba od necega i da zive.
I eto,sta bihjos mogla da dodam....
Svi koji volite umetnost istrajte i ne dajte da vas "nagovore" na "kompromise" i biznis!
|
|
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
obožavam pozorište, i žao mi je što ne mogu češće da ga posećujem
|
|
|
|
|
|
shokatz Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 82 Mesto: subotica
|
|
kako rekoste "pozoriste u srba" je trenutno u velikoj krizi i zato sve pozivam na organizovanje diletantskigh pozorisnih trupa
|
|
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
OBOZAVAM pozorsite....od pocetka godine sam vec 5 puta bila,sutra idem ponovo....mislim sta reci??!!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|