www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zvezda u Uleb Cupu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 20, 2006 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez međusobnih susreta naših

U Barseloni je u petak održan žreb za utakmice osmine finala ULEB kupa, u kome Srbija i Crna Gora ima tri predstavnika.

Crvena zvezda će igrati protiv sofijskog Lukoila,
FMP protiv Asvela,
a Hemofarm će se sastati sa Alikanteom.

Stella Rossa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 26 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 25, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvezda je dovela neka pojacanja,novi trener...Mislim da mogu da prodju 1/8 finala.
Prva utakmica se igra u Pioniru 31.1.

Knjaz1989
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 26 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 27, 2006 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da sa punim pionirom mozemo da prodjemo bugare,a posle sta nam bog da protiv dinama.

ajdin bega
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 29 Jan 2006
Mesto: sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 30, 2006 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zelim im puno srece i da doguraju do kraja u uleb kupu:)

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 01, 2006 8:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crvena zvezda sa +20 ide u Sofiju

Beta

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su bugarski Lukoil sa 91:71 (30:19, 17:17, 29:14, 15:21), u prvoj utakmici osmine finala ULEB kupa. Najefikasniji kod crveno-belih pred skoro 6000 gledalaca u Pioniru bio je Amerikanac Henderson sa 25 poena i 7 asistencija, Milan Gurović je ubacio 19 uz čak 9 skokova. Crveno-beli su do velike prednosti došli fantastičnom igrom u prvoj i trećoj četvrtini, a u finišu su opuštenom igrom dozvolili protivniku da smanji deficiti na -20, iako su vodili sa 29 poena u 35.minutu.

U ekipi Lukoila najefikasniji je bio najbolji bugarski igrač Todor Stojkov sa 23 poena, pratio ga je jedino Smit sa 22.

Zvezda je motivisana ušla u meč, odigravši izuzetno agresivno u odbrani i efikasno u napadu, što je rezultiralo vodjstvom od 30:19 posle prve četvrtine.

Crveno-bele naročito je poslužio šut za tri poena (4-4), što im je ulilo dodatno samopouzdanje. Odlično je u prvoj četvrtini igrao Henderson koji je u tom periodu
ubacio osam koševa i imao četiri asistencije. Igrači Zvezde u tom delu za tri poena šutirali su četiri puta, a svaki pokušaj je bio precizan.

Bugari su jedinu priliku za hvatanje rezultatskog priključka imali pred kraj poluvremena kada su posle dosudjene lične i tehničke greške Goranu Jeretinu imali četiri slobodna bacanja i loptu sa strane. Stigli su do zaostatka od devet poena 32:41.

"Crveno-beli" su, medjutim, tada ukrali dve lopte, Milan Gurović je postigao pet vezanih poena, čime je vratio ubedljivu prednost domaćem timu.

Domaći su uprkos izostanku jednog od najboljih igrača ove sezone Vladislava Dragojlovića, apsolutno dominirali parketom, naročito u trećoj deonici, kada su serijom 9:1, posle povratka sa odmora, stigli do najveće prednosti na meču – 79:50.

Nakon toga došlo je do malog opuštanja crveno-belih, što su Bugari iskoristili da smanje prednost, ali nijednog trenutka nisu uspeli da se spuste ispod 20 razlike i ozbiljnije priprete.

Trener Zvezde Dragan Šakota izjavio je posle utakmice da je njegova ekipa u ovom trenutku pružila možda i svoj maksimum.

"Medjutim, vrlo dobro znam koliko možemo da padnemo i zato sam uveren da nas u Sofiji čeka izuzetno težak meč. Možda je bilo i prilike za veću razliku, ali mislim da bi i ovako trebalo da budemo zadovoljni", rekao je Šakota.

Kolega iz protivničkog tabora Konstantin Papazov ocenio je da je Zvezda večeras odigrala sjajan meč, da ambijent nije mogao da bude bolji i da je njegov tim mogao da pretrpi i teži poraz.

"Odlučio je start kada je Zvezdu služio šut, imali su odličan napad, pa se probudila publika što je veoma važno u ovakvim mečevima. Mi smo igrali bez najboljeg igrača, Stojkov i Smit su nas održavali u igri, a pošto smo izgubili sa 20 razlike, ne znam ni da li vredi rizikovati ozbiljnu povredu Džejmsa u revanšu", ocenio je Papazov.

"Nama samo preostaje da probamo da se psihološki vratimo u život i da pokušamo da u Sofiji odigramo dobru utakmicu. Teško je reći da
li ćemo uspeti da nadoknadimo veliki minus. Ipak, voleo bih da takmičenje završimo pobedom", dodao je trener Lukoila.

Dvorana: Pionir. Gledalaca: oko 6.000. Sudije: Sudek (Slovačka), Bačar (Izrael), Piloidis (Grčka).

Crvena zvezda: Jeretin 4, Milošević 1, Subotić, Bjelica, Mišanović 7, Gurović 19, Vitkovac 2, Radivojević 1, Antić 11, Henderson 25, Raičević 11, O˝Benon 10.
Lukoil: Lj. Lilov, Stefanov 6, Najdenov, Cekovski 2, Davidov 3, I. Lilov, Kostov, Sajmon 9, Mladenov 3, Stojkov 23, Hart 3, Smit 22.

predoliki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Feb 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pobedjujemo i tamo!Sasvim su prosecna ekipa i mislim da necemo imati velikih problema.Prolazimo Bugare a onda na Dinamo(m)! Uff....
Bice tesko....Jel zna neko kad se vraca Dragojlovic na teren?

nenadboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 02 Feb 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: navijac Na vrh strane Na dno strane

nadam se da se vlada vraca(koliko sam informisan)za otprilike dve nedelje

djomlapa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Okt 2004
Mesto: Zrenjanin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Realno mislim da Zvezda moze sve da prodje ali Dinamo iz Moskve..tesko !

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast Zvezdi....bice tesko Lukoilu da stigne ovu prednost

Love don't let me go

nenadboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 02 Feb 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 06, 2006 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne da ce biti tesko nego zamalo pa nemoguce,ali,ipak,zvezda je to

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 08, 2006 8:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lotomatika u četvrtfinalu

U utorak je odigrano sedam revanš utakmica osmine finala ULEB kupa. Crvena zvezda i Hemofarm su obezbedili plasman u četvrtfinale, dok je FMP eliminisan od Asvela. U ostalim mečevima najzanimljivije je bilo u grčkom derbiju između Arisa i Panioniosa koji je rešen tek posle dva produžetka. I sledeći rival Hemofarma, Ređo Emilija, nastavak takmičenja obezbedio je tesnom pobedom, s obzirom da je u dva meča sa Ventspilsom bio bolji samo za jedan poen.

Pešićeva Lotomatika je predvođena Bodirogom koji je postigao 14 poena, uspela da savlada Uniks u Rusiji i eliminiše jednog od glavnih favorita za osvajanje ULEB kupa.

Rezultati revanš utakmica 1/8 finala:

Aris – Panionios 112:105 (2 produžetka)
FMP – Asvel 78:69
Hemofarm – Alikante 85:67
Ređo Emilija – Ventspils 85:83
Dinamo Moskva – Šarlroa 87:63
Lukoil – Crvena zvezda 85:82
Uniks – Lotomatika 70:74

U sredu se sastaju Hapoel – Bri.

U četvrtfinalu, 28. februara i 7. marta igraju:

Asvel – Aris
Hemofarm – Ređo Emilija
Crvena zvezda – Dinamo Moskva
Lotomatika – Hapoel/Bri

BORIS_88
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: PODGORICA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tesko ce nam biti protiv Dinama jer su oni prvi favoriti za osvajanje ULEBa ali ako njih prodjemo moze svasta da se desi , pa i da zvezda osvoji uleb cup , sto da ne.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> Zvezda u Uleb Cupu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon