:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
e da okvir za slike je strava ideja...ili pak iskoristis teksas za aplikaciju na nekim drugim farmericama
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
slatka83 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 201

|
|
Treba ti:
-stare pantalone (farmerke)
-patentni zatvarač (ciferšlus)
-škare, igla i plavi konac
Pantalonama odreži nogavice i zašij mjesta gdje su bile nogavice. Na otvor pantalona (kod pasice) zašij patentni zatvarač, i to će biti mjesto na kojem ćeš otvarati torbicu.
Jednu nogavicu izreži u traku i porubi je da se ne opara. Tu traku zašij s jedne i druge strane torbice.
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Moja sestra obozava da sije, tako da je dohvatila par starih farmerica koje su bile za bacanje i isekla one delove koji su bili pocepani. Zatim je isekla farmerice kao sorc i od nogavica pravila trake (paralelno sa pojasom,tj. vodoravno ih secete) sirine otprilike 10cm. Na jedan sorc je usila trake. Super je ispalo zato sto je kombinovala razlicite nijanse teksasa, tako da su pantalone isle od svetle (kod cipela) do tamne (kod pojasa) nijanse.
Neznam da li ste shvatili, ali super je ispalo...
|
|
|
|
|
 |
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81

|
|
E, pa, ja sam dosla na ideju, posto deca brzo rastu, da zimske farmerice od moje kcerke skratim, tj. odsecem. Tako da lepo ima super dzins bermude za ljeto.
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
nisu vam lose ideje - treba se to pokusati, a da li ce operacija uspijeti to cu vam reci slaba sam s koncem i iglom
|
|
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Ja sam bas pre mesec dana od starih farki napravila dobar sorcic.
Evo sad od drugih planiram suknjicu samo imam problem....ne znam kako dzepove da odsijem,ali valjda cu se snaci.
Ovo za torbicu je sjajna ideja.....moram pokusati mada nista ne smem da obecam....neide mi sivenje od ruke
|
|
|
 |
morrison_girl Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 375 Mesto: Tuzla

|
|
super ideje stvarno
|
_________________ Obrati paznju na posljednju stvar |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Imala sam jedne koje su mi bile kratke, ali čitave pa mi ih je bilo žao baciti. Napravila sam suknju od njih
Odrezala ih na koljenima, rasparala nogavice s unutrašnje strane i zašila ih. Ispalo je baš super!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Ma ja bi od starih farmerki naprawio pumpu za wodu... hehe Salim se narawno
Naprawio bih par nowcanika...
|
|
|
|
|
 |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
|
mi smo sad od malo poderanih i izlizanih napravili nov fazon,pskajuci lakom,i igrajuci se malo
|
|
|
|
|
 |
slalaz Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531

|
|
imala sam dvoje starih farmerica -svijetle i tamne.skinula sam dzepove sa svijetlih zasila na tamne,isjekla tamne i dobila torbu.nosim je uz sve kombinacije
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Imala sam jedne strava leviske, koje su bile citave...ali brate, vec dotrajale (nosila ih 2-3 godine). A posto mi je bilo zao da ih bacim jer sam ih bas, bas volela, zasila sam na njima gomilu teksas dzepica razlicitih velicina, ukrasila ih skoljkama, staklenim kamencicima i perlicima, i farmerke okacila na zid (tada tinejdzerske sobe).
Bilo je originalno i izuzetno prakticno, jer su ti dzepovi na leviskama, odlicno posluzili za odlaganje sminke, snalica, cesljeva, olovaka, blokcica i ostalih sitnica koje vam se vuku po sobi.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|