:: |
Autor |
Poruka |
Kiza89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Dec 2005 Poruke: 138 Mesto: Kraljevina Srbija
|
|
Ja sam sve lepo povezao i nemam boju... :S
Probavao sam i preko TV Tools ali opet nema boje...
Pomoc?!
|
_________________ If you only look where you can't go, you will miss the riches belows you! |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Proveri dooobro koji ti pal stoji na podeshavanjima grafichke.
Kod nas radi PAL B sigurno!
Ili mozda stoji NTSC?
Takodje, primetio sam da je na nekim starijim verzijama nVIDIA detonatora jako chest problem da je slika UVEK crno-bela.
Probaj neki noviji detonator ili forceware...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Probaj sa N ili M PAL, desava se da budu i oni
a sto se tice ovog da nema scarta na tv-u, samo antenskih chinch prikljucak, analog, imas da kupis mali prikljucak koji ulazi na taj antenski, a s druge strane ima vezu scart, nije to skupo puno !
za boje, pogledaj rezolucije kad podesavas i koje drivere imas, poskidaj sto novije, to bolje
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|