www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

evo Saše zvezde naše sa osamnaestog kata maše
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 28, 2005 8:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sta da kazem samo Tako JUGO Mr. Green Bravo

Evo jedan Sportski Auto za Tebe Very Happy

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 28, 2005 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uu bre spatziii ama si brzzzzz... cestitaam i na ovaj kat.
sta bre toliko zuriiis?! polako ali sigurno vise neznamo
sta da ti kazemo, kako da ti cestitamo, ... Laughing hehe
samo pazi da ne padnes, mnogo je visoko bree!
ali tu smo mi da te spasimo Wink zato ne brini.

veliki pozz :bye:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 30, 2005 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta reci sale dragi sto u ovih 18 poruka do sada vec nisam rekla...Hvala sto si tu, i hvala sto si uvek ostajao uz mene i sto si zaista imao razumevanja kad god je bilo potrebno... i sta jos..jos 18000 poruka malo je za lika kao sto si ti...hvala na vedrini, na lepom raspolozenju..hvala na svemu Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 30, 2005 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja malo kasnim i nadam se da za ovih par dana nisi stigao do 19 000 Razz

Sve najbolje, cestitam Wink

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aahh jesi brz!!! Razz
GRATULALOK NEKED! sok csókkk! Wink :redlips2:

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 01, 2005 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ja sam jos nesto zaboravio Jugo izvinjavam se Rolling Eyes

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 06, 2005 4:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm,mislim sta reci,posle svega sto su drugi rekli.Od srca ti cestitam,u isto vreme ti se i divim na tome,i nadam se da cemo se nekad naci na istom spratu Very Happy ,neizvodljivo ali nikad se ne zna.Sta da ti kazem sto vec nisam,i sto svi vec ne znaju,jednostavno si divna osoba Very Happy Very Happy ,plemenita u dusi,spreman si da pomognes i das sve od sebe da uspes,pun si pozitivne energije i dobrog raspolozenja,znas da me razveselis i kad sam u najvecem bedaku, Very Happy Very Happy .Tvoja devojka je veoma srecna sto ima tebe i svu tvoju ljubav,pored tebe toga joj nikad nece faliti,a bogami ni tebi pored nje Very Happy ,stvarno ste se nasli,i zasluzujete jedno drugo.Ja sam srecna sto sam te upoznala,i nadam se da ce se ovo prijateljstvo nastaviti,i da ces uskoro,sa curom naravno Very Happy ,doci do mene(obecao si).I to bi bilo to,jos jednom najiskrenije cestitke,da ih bude jos mnogo mnogo vise,i puno srece u zivotu,ljubavi i svemu ostalom. Very Happy Very Happy Ja nemam sta da ti posaljem,ni jednu slicicu,ali mislim da ce spot Funky g-ja to nadoknaditi Very Happy Very Happy Very Happy ,neka bude to moj unapred poslati poklon Very Happy Very Happy Very Happy .

Zelim da te ne boli-ono sto te je bolelo,
da te voli-ono sto te nije volelo,
da ono sto imas uvek bude vece od onog sto nemas,
i da budes potrebniji drugima nego oni tebi.

To bi bilo sve od mene,saljem ti veliki kiss,i tvojoj devojci jedan jos veci kad bude citala poruku Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 17, 2005 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da nije baš čestitka za 18 000...ali pošto su ti to svi već čestitali, ja bi da danas(17.12.05) nešto drugo tebi čestitam...VOLIM TE!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 23, 2005 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima od mene!
Sjajni i divni ste! Embarassed

Ne bi sad da se svakome zahvaljujem posebno, bice prilika, a sa svima vama sam u dnevnom kontaktu i svi vi ste zauzeli poseban deo u mom zivotu. Neko manje - neko vise... ali sta je - tu je... vi ste razlog zasto sam dalje mod na sajtu i oni koji mi daju snagu i motivaciju da svoj 'posao' sto bolje radim. A sta se karaktera tice... ne mogu da zamislim bolje drugove od vas! Wink

Pozdrav svima od mene! 8)
Fasten your seat-belt ... idemo na 19.! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> evo Saše zvezde naše sa osamnaestog kata maše Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon