www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li devojke gledaju vise sapunice nego sto rade po kuci?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  

Gledate li sapunice i koliko?
Povremeno
29%
 29%  [ 9 ]
1-2
6%
 6%  [ 2 ]
Zavisi koliko imam vremena...
0%
 0%  [ 0 ]
Ne gledam
64%
 64%  [ 20 ]
Ukupno glasova : 31

Autor Poruka
Ivcha018
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 14 Jan 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 3:24 am    Naslov poruke: . Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se da sam odgledao par epizoda, nemam pojma koje serije, morao zbog srugarice. Posle toga se nisam secao nicega vezanog za seriju (pratio sam sa paznjom... Wink ).
Imam jednig buazera koji koristi svaku priliku da odgleda neku (pomenutu) seriju, ali ne prati radnju vec zenske. Pa moramo da se slozimo sa tim da su u tim serijama strasne zenske!
I nista vise...........
Embarassed

sandral
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 30 Jun 2005
Mesto: ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nije istina da sve ženske gledaju sapunice... ja naprimjer ih ne volim... nemam vremena za to... nekada možda i pogledam koj ali to je stvarno rijetkost... za mene je to gubljenje vremena

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jooooooooooooj uzas! Jezim se, kad samo cujem "Š" od španskih serija! Suva patetika! Uzas! Nikada, ali nikada nisam gledala te gluposti! Sada ovde, ajde sto truju tim spanskim sapunicama i glupostima, nego imaju i nekih 16 ziliona grckih (citaj jos vecih gluposti), od kojih mi se bukvalno zeludac okrece! Tragedija! Ja bih to, zakonom zabranila! Rolling Eyes New Evil

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa evo jedne pripadnice zenskog pola koja gleda spanske serije Mr. Green

Volim ih, pa sta? Uglavnom gledam onu koja bude na Pinku u 8. Posle celog dana, bas mi lepo "legne" da skuvam sebi kaficu, zavalim se u fotelju, podignem noge i rasteretim mozak ne misleci apsolutno ni na sta tih sat vremena.

A u vezi toga sto se na taj nacin zapostavljaju obaveze. Ja svoje obaveze tako ne zapostavljam! Sve svoje sta imam ja uvek uradim, bez obzira da li sam taj dan gledala seriju ili ne. Ne vidim nikakvu povezanost jednog sa drugim...pa to je samo sat vremena u toku dana!
A ove komentare da neko bas u tih sat vremena hoce da jede...pa jel' taj neko nesposoban sam da uzme i napravi sebi nesto, ne kapiram. Ne vidim zasto bi se muskarci toliko trazli na te spanske serije, kad su oni isti takvi kad god je neka utakmica. Razlika je samo u tome sto meni nije nista strasno da propustim seriju radi nekog izlaska, bilo cega sto je primamljivo i zabavno, dok muskaraca tesko da je moguce odvojiti od tv-a kad je neka "vazna" utakmica...

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja negledam,vise radim.........

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 3:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
Jooooooooooooj uzas! Jezim se, kad samo cujem "Š" od španskih serija! Suva patetika! Uzas! Nikada, ali nikada nisam gledala te gluposti! Sada ovde, ajde sto truju tim spanskim sapunicama i glupostima, nego imaju i nekih 16 ziliona grckih (citaj jos vecih gluposti), od kojih mi se bukvalno zeludac okrece! Tragedija! Ja bih to, zakonom zabranila! Rolling Eyes New Evil

Skidam kapu! Ma cuj kapu, skidam dve, tri... Wink
Svaka ti cast!
Steta sto sve ne razmisljaju kao ti Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ih opšte ne gledam a moja žena jako retko uglavnom kad nema ništa drugo na tv.

Aeon
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 15 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 26, 2006 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sapunice su smesne
sve se ponavljaju
nezanam kako devojkama ne dosadi da ih gledaju
ali su i zarazne ako pocnes da ih gledas odgledaces jednu epizodu pa drugu pa trcu i tako dalje.

sergioT
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Mar 2005

uruguay.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja 67% radi, 33% gleda... Znaci, i nije tako lose Smile

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 19, 2006 12:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma cinjenica je da jesu....zalosna cinjenica jer te stavri zatupljuju Rolling Eyes

ja ne gledam,smjesno mi je da to gledam,osjecala bi se strasno glupo Rolling Eyes
a zar mislite da te sapunice nemaju veliku gledanost da bi svi kanali bili ispunjeni njima... Rolling Eyes

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Belphegore je napisao/la sledeće:
pa ne znam, sve je to individualno. ja znam devojku koja bi ceo dan provela ispred televizora(a i provodi ga) sve dok traju španske serije, mada, imaš i onih drugih koje ne gledaju to uopšte. Ja odmah menjam kanal čim počne neka sapunica svidelo se to nekom ili ne Wink

Upravo tako..i ja imam puno drugarica i znam puno devojaka/zena koje sede zakucane za tv dok traju te lationoamericke i sl. sapunice, pa se toliko uzive da mi smesno bude...ja licno ne gledam sapunice tog tipa uopste i jako me nervira sto koji god kanal da okrenem cini mi se bar po 3-4 takve serije idu za redom, pa sve slabije i gledam tv...a iskreno govoreci pored toga sto nemam zelju i sto mi je taj tip serijala jako stupidan i deluje kao sredstvo za zaglupljivanje besposlenih domacica bez zanimljivih zivota pa prozivljavaju tudje kroz te serije, nemam ni mnogo vremena pored svih obaveza....a i ono slobodnog vremena sto imam gledam da upotpunim nekim kvalitetnijim sadrzajem od gledanja tih gluposti Wink

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 05, 2006 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ja bih to, zakonom zabranila

Naravno,samo truju narod preteranom patetikom!!!!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da li devojke gledaju vise sapunice nego sto rade po kuci? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon