:: |
Autor |
Poruka |
Blazeme Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 08 Okt 2005 Poruke: 148 Mesto: Pljevlja

|
|
Ako jos nisi povratila onih 100mb,mozes da to uradis na 2 nacina:
1.Da uzmes Partition Magic (imam ga i ja ali je puno 'tezak' a imas trial na http://www.download.cg.yu/)-kao sto rece @Gile80.
2.Da reinstaliras Windows,i tamo kada dodjes do tog djela formatiras C: ili je izbrises;posle dodas je i ako hoces dodas D:.Ako imas neke vazne podatke uradi backup na CD (ako imas rezac) i posle ponovo ih kopiraj kada zavrsis sa instalacijom Windowsa.
A ZoneAlarm odmah brisi!Ja sam ga imao i pravio mi je ne vjerovatne probleme!
|
|
|
|
|
 |
dejanxp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 67

|
|
Heheheh. Da ti je donjeti meni u servis. Sredio bih za sekundu.
|
|
|
|
|
 |
mima__ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš

|
|
Hvala svima koju su pokusali da mi pomognu, ali imam ponovo problem....
U drugi komp mi je upao virus, nikako ne moze da se ocisti, pocnem da skeniram nekim antivirusom on se ugasi, nista nece da radi. Resila sam da formatiram C (inace to je jedina particija). Ukljucila sam da boot cita sa CD-a, sve islo dobro, poceo da formatira, stigao na 4% i ugasio se. Sada ne moze da se pokrene sistem, a kada ponvo krenem sa formatiranjem on se ugasi. Takav problem sam imala i pre 2, 3 godine na jednom kompu ali sam ga resila tako sto u biosu ima neke podesenje da se nesto iskljuci, da se nebi gasio komp. Posle formatiranje i instalaciju Windowsa radi po 4 sata ali je zavrsi. Jel zna neko koje je to podesenje ili neki drugi nacin da resim problem? (stalno imam neke probleme, sta cu kad mi svi zivi diraju komp)
Pomozite ako znate, hitno mi je!
|
|
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487

|
|
hmmm teshko ovako na daljinu ali ajd redom...
koji je virus u pitanju ? kako se ugasi komp ? pri skeniranju ili kad nadje virus ? da li ti se kojim sluchajem pregreva komp ? (ne lichi mi da je to problem ali ako je zatvoreno kucishte a josh pored radijatora hmmm) Ovo gashenje bez razloga mi lichi na hardverski problem a ne samo softver. to sa menjanjem podeshvanja u biosu ima smisla jedino ako je neku u medjuvremenu neshto chachkao pa zabrljao. ali ako je komp radio lepo a bios nije diran onda nema potrebe. najvishe sumnjam na loshe napajanje. ako mozesh pozajmi od nekog komshije pa probaj da li ce onda proci format. verujem da ti nece biti jednostavno da sama prevezesh kablove ali ako se ipak odluchish da to sama uradish pitaj shta gde kako. predlazem da iscimash nekog prijatelja da ti malo pomogne.
|
_________________ El Niño |
|
|
|
 |
mima__ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš

|
|
Uspela sam da formatiram C (na brzo formatiranje, nije se ugasio). Sada sve radi sem jednog detalja, ne prepoznaje mi internet. Ukljucim kabal i normalno on to treba da prepozna kao sto je do sada radio (u pitanju je kablovski internet, nikada do sada nije bilo potrebno neko posebno podesavanje) ali nece. Kao da kabal nije ukljucen. Jel postoji neko posebno podesenje ili je opet neki problem u pitanju?
|
|
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|

|
|
preko chega vezujesh modem (cable) na komp ? usb ili utp kabl ? da li bar windows prepoznaje modem ?
pretpostavljam da ip dobijash preko dhcp-a ? (pa zato kazesh ne traba nikakvo podeshavanje)
|
|
|
|
 |
djoleprolece Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Okt 2004 Poruke: 38

|
|
nije to virus.....pregreva ti se komp....moguce da ti je crkao neko cooler....
|
|
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|

|
|
ma ne pregreva se, bar tako mima reche. prichali smo preko pm-a shta moze da bude ali se neshto ne secam da smo uspeli da sredimo problem dakle mima shta je bilo na kraju ? reshila problem ili...?
|
|
|
|
 |
dj's Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 71

|
|
moguce da je zbog grejenja.Smanji brzinu cpu-a i formatiraj hdd iz dos-a
|
_________________ dj's |
|
|
|
 |
Bili* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 161

|
|
Moj je predlog ovaj:
1. Pozovi majstora i kazi mu da ti treba instalacija XP na PCju
2. Nek ti prvo instalira particije kako kazes (za onaj od 200 preporucujem 20 za sistem, a ostalo kako hoces)
3. Nek ti instalira AV program prvo i neka ga apdejtuje na netu.
4. Instaliraj onda MSN i sta god hoces
5. Neka ti napravi onda GHOST od sistemske particije
6. Kad nesto nije u redu samo vrati imidz na sistemsku particiju
|
|
|
|
|
 |
dellboy84 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 45

|
|
Mima ako si iz Beograda javi mi se na drisiko3@yahoo.com i ja cu ti to besplatno servisirati ili kod mene u servisu ili kod tebe kuci. To ti je najbolje resenje . Pozdrav Dragan - IT Manager
|
|
|
|
|
 |
deura Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 3

|
|
Kad nece formatiranje da funkcionise, najbolji nacin je da uradis fdisk.to ti je potpuno vracanje hdd na fabricki default,ali pri tome nestaju sve informacije u potpunosti.zato odradis backup pa onda pokrenes fdisk koji se pokrece putem obicne backup diskete ili cd.
|
|
|
|
|
 |
|