:: |
Autor |
Poruka |
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Cestitam i ja
ubrzao nesto ti to kuckanje...hihihi 8)
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Preskočih da ti kažem koju lepu reč za 4000 ali zato me evo sada
Iskreno, ne znam ni šta bih rekla, a što već nisam, bilo kroz trač partiju, igre bez granica...
Možda ono najbitnije, HVALA ti za svaku lepu reč, HVALA što si pokušao da me razveseliš svaki put kad dodjem a nisu mi misli baš najsvetlije...
HVALA ti što se družiš sa nama
Čestitam ti!!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
evo i ja da se pridruzim cestitkama;) svaka cast....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sta da kazem Kure bravo samo napred ima jos malo dok te stignem
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ja malo kasnim, ali eto...prestigao me, i sto da kazem, svaka cast i ti si sad 1% ovog foruma....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Cestitam na 5-ici samo napred
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Eto sta se desi kad covek ne poseti par dana ove stranice . Kako sad da se pojedinacno zahvalim svima vama na ovako lepim recima.
No sto je red, red je 8)
Hvala Mark, pinklejdi i zozefina,
Nastasji triput hvala - ostali nek se ne ljute - to je zbog toga sto mi je dva puta cestitala i za extra doprinos fan klubu CRNKI
Kume a zenska? 8)
Kumo kad otvorim svoj kabare imaces besplatne karte za lozu
Tiki bilo bi mozda dosad i 6000 postova da si cesce bila tu da se prepucavamo . Nemoj da ti se ponovi ovako dugo odsustvo
Haljinice ne lepi se za mene to "sremac" al nikako, s druge strane ona cica bi se garant zalepila. Hvala sto si izabrala plavusu sa tako lepim CRNIM ocima
Crna reci cu samo nema na cemu, bitno je da su se tmurni oblaci razisli sa tvoga neba i da si sada srecna a i ja zbog toga i da naravno hvala
Hvala Sale, lako je kucati postove kad imas s kim da se igras, a ti si tu car, i hvala ti zbog toga
Hvala BabyG bilo je zadovoljstvo druziti se s tobom u svim tvojim pojavnim oblicima i cestitam na statusu moda uz nadu da ces biti nezna prema meni i mojim postovima
Gile jel cujes? Radi a ne cuje se 8) Hvala
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
cika Kure legendo sve cestike i od mene
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Sve cestitke od mene za tebe cika Kure!
Ne samo na postovima, nego sto znam da mnogim ljudima svakodnevno olepsas dan i sto si tu kad te trebaju, i to bezuslovno!
Samo tako nastavi... strava si lik!
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Hvala sto imate tako lepo misljenje o meni. Godi to cuti
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
B r a v o
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|