:: |
Autor |
Poruka |
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
emisija kao emisija je veoma zanimljiva...mada je mislim da namestaljka
|
|
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
da vam pravo kazem vrlo cesto i ne mogu da gledam neke scene koliko su...brrrr....ne glaedam bas cesto
|
|
|
|
|
|
sarajka-18 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo
|
|
Grozna mi je ta emisija, ne gledam je.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
ima dobrih prikazivanja , ali i gluposti. I najviše što me umara jeste često ponavljanje već prikazanog i kratko traje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Meni je emisija takodje odvratna. Ne mogu da shvatim da ljudi vole da gledaju ljudske nesrece i to kao ono wooow. Sreca je sto ovde svi prezive inace znam da bi josh zanimljivije ljudima bilo da nije tako. Mislim i da termin u kome se to emituje nije ravi i da to treba prikazivati u kasnijim satima. Sve u svemu, Mitrovicu skidaj to sa Pinka ne prikazujes nam time nista pametno.
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Interensantna dokumentarna serija, mada prilicno morbidna. Definitivno nije serija za svaciji ukus. Ima mnogo krajnje neprijatnih, sokantnih i uznemirujucih scena. Svaka situacija zavrsava se komentarom da je zrtva prezivela, u sta, u mnogim slucajevima, cisto sumnjam. Kao i u svakoj emisiji, pre ili kasnije ponestane novog "materijala", pa reprize pojedinih scena postanu sve cesce.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Mislim da je na "Kosavi" bilo nesto slicno samo sto je bila to polucasovna emisija sa ne bas prijatnim sadrzajem. Isla je nocu.
Ovo na "Pinku" je jos i "limunada" naspram onog! Snimak svadbe i u pozadini se lepo vidi samoubica kako skace sa zgrade. Jos je i voditelj najavljivao sta ce biti u snimku da bi ljudi na vreme okrenuli glave.
Sto rekao moj kolega: "Neka oni snime nase plate. To je stvarno da se najezis." )
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Pocelo je da me smara. A i onu muziku ne mogu da podnesem. Bilo je dobro prvih mesec dana i sto ne pocnu da prikazuju neke nase (dokmace) snimke a ne samo strane koje smo videli 100 puta i koje imamo kao mini clipove na komu.
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Meni se pre mnogo svidjalo,sada se reprizira stalno i nije vise interesantno!!!!Votitelj je bas super!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
jelenajo Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699
|
|
Super je nervira me samo sto cesto pustaju jedne iste snimke
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Citat: | U pocetku je bila dobra jer su imali dosta materijala ali je ond asvaki put bila sve gora i dosadnija pa su onda i ponavljali neke snimke tako da sam prestao i da je gledam.. |
I ja isto je vise ne gledam, stalno ponavljaju a na pocetku nije bila losa...
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ima nekih stvari koje su stvarno, da se najezis, ali ima i takvih gluposti... Pocelo je da me smara, tako da ne gledam...
|
|
|
|
|
|
|