:: |
Autor |
Poruka |
mirkas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Avg 2005 Poruke: 106 Mesto: Uzice
|
|
Vidite za taj softver,zvuci extra
|
_________________ Kad prodje sve
Pevacu i tad... |
|
|
|
|
mrakodol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Nov 2004 Poruke: 86
|
|
Isto sto mozes pod Windowsom mozes i pod Linuxom, samo pod Linuxom nemas visrusa, pa ti ne mogu pojesti bilo hardver, bilo softver
|
|
|
|
|
|
mrakodol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Nov 2004 Poruke: 86
|
|
Moze li K750i da bude daljinski i kako? ako ko ima kakav program za to, neka mi posalje na mail: mrakdol@gmail.com
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Vako:
Koliko sam se raspitao mislim da K700 ne moze da bude dalj. upravljac, to ZA SADA mogu samo Symbian telefoni, i to za sve uredjaje...ali...uvek se moze naci neko ko moze izraditi taj soft, ce vidimo cim dodjem do njega, odmah ga bacam ovde!!!
|
|
|
|
|
|
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25
|
|
ja imam k750i i mozes ga koristiti kao daljinski jedino ako stavis softver za to u njega. ne znam da li ima di na internetu za skinuti jel sam ga ja stavljao u ovlastenom servisu dok je mobitel bio pod garancijom. onda ti to naprave pesplatno. ali mislim da imas i za kupiti k750mi koji ti vec ima ugraden taj softver u sebi.
|
_________________ TONI |
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
A mozesh li ti da nam das taj softver nekako... ae molim te pokusaj
|
|
|
|
|
|
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25
|
|
ne znam kako ako imas k750i u njemu imas zasticeni program hp print koji ne mozes nikako brisati ni slati.
a isto ti je tako i s ovim programom. meni u programima ne pise ni kako se zove nego mi samo pise serijski broj programa.
kazem ako ti je mobitel jos pod garancijom i ako imas papire od njega to ce ti u ovlastenom servisu staviti besplatno
|
_________________ TONI |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Meni je k700i vodafonov telefon i mp3 pesme ne mogu da postavim kao zvono. E sad nasla sam program koji se zove DRMPackager preko koga ubacujem pesme u fon ali nikako ne mogu da provalim kako radi. Ako neko zna neka mi napise.
|
|
|
Manix01 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 2 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
i jel neko saznao koji je to sajt za k700 za daljinski upravljac. ako je uopste moguce
|
_________________ Kod MANIXA nema Kiksa |
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Gertruda je napisao/la sledeće: | Meni je k700i vodafonov telefon i mp3 pesme ne mogu da postavim kao zvono. E sad nasla sam program koji se zove DRMPackager preko koga ubacujem pesme u fon ali nikako ne mogu da provalim kako radi. Ako neko zna neka mi napise. |
Jel ti hos da znas kako radi program il kako da napravis pjesmu sa njim pa da je onda ubacis na fon?.
Sto se tice ove extenzije drm mislim da ima veze sa sony nekom muzikom skoro je bilo nekih problema oko toga jer kad je takva pjesma na komp kad se konektujes na net neke inf se salju sony firmi il tak nesto...
a ako te zanima kao napraviti pjesmu sa drm javi pa cu ti objasniti...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
mishelbu2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 69 Mesto: bu2
|
|
odlican sajt za mobine telefone sa simbian platformom www.galli.ru i na wapu wap.galli.ru jeste da je na ruskom ali cete se snaci
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
neznam jeli to istina ali sam cuo da neke mobitele mozes koristiti kao daljinski a mislim da je k750i jedan do njih
|
|
|
|
|
|
|