:: |
Autor |
Poruka |
schtranga Makedonsko devojče

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880

|
|
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
 |
kombinacija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 36

|
|
e ljudi samo vi izbegavajte piletinu i tako to! 8)
|
|
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
kombinacija je napisao/la sledeće: | e ljudi samo vi izbegavajte piletinu i tako to! 8) |
Haha, izvini ali nesto smesnije nisam odavno cuo. Izbegavajte piletinu vlada pticji grip, izbegavajte prasetinu vlada trihinoloza, izbegavajte sex, vlada AIDS, aj malo da pocnemo sve da izbegavamo, mozda tad budemo zdravi
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Sala na stranu, jedina zastita koju ja pokusavam da sprovedem u svojoj kuci je kupovina pilecih salamica i piletine iskljucivo u proverenim mesarama i od proverenih nabavljaca i proizvodjaca i to je to. Nema mesta panici, vidite i sami da se talas "smirio"..barem da se nadamo da je tako
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
bubcic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 50

|
|
Nove zarazene kokoske u Rumuniji u delti Dunava.
Tek je pocelo i bice gusto
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
Ma , ja zaista ne vidim nikakvog razloga za prestravljivanje i paniku.To sto ima pticjeg gripa oko nas ne znaci da ga ima kod nas,a i AKO ga ima, nije poguban po ljude. To je nesto sa cim izlazi na kraj cela Evropa pa i mi cemo.Mnogo vise plase reakcije i panika ljudi.Procitajte gore navedeno i videcete da nema mesta panici
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
V kolona Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220

|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Mislim da je "pticiji grip"prepumpan i sluzi za strategijske manevre.
Ko se boji neka ne jede-sta drugo da kazem.
Postojao je on i pre ove "marketinske propangande"pa su svi jeli i nisu se bojali.
Prvo su bile lude krave,pa sad pticiji grip-!!!Sta ce sledece ?Pijane koze
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Mislim da ljudi preteruju sa tim strahom.Kod nas bar jos nema pravih razloga za strah i paniku
|
|
|
|
|
 |
Berka Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija

|
|
u Holandiji vec kupuju injekcije koje ce im u slucaju pticijeg gripa spasiti zivot.
Cijena jedne injekcije je 80 eura.
Jedna poznanica je prosle sedmice dala 320 eura za 4 injekcije.
Ja ne planiram dobiti to - necu ni kupovati lijek
|
|
|
|
|
 |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~

|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd

|
|
Ne znam sta da kazem..verovatno da ta boljka postoji medju pticama ko zna od kada samo sto niko nije obracao paznju.A onda odjednom BUM!!! i ceo svet samo o tome prica i od toga strahuje,a zaboravlja se da vise ljudi umre od side...
Cini mi se da neko na konto toga puni dzepove...samo tako
|
|
|
|
|
 |
Urosbu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 11

|
|
Zeleo bih samo da dodam jednu malu ispravku: Tamiflu deluje na virus pticijeg gripa i delovace na bilo koji mutirani soj koji nastane od njega. Sustinski ovaj lek deluje na sve viruse Influenza A i B. Medjutim od ovog leka ne treba ocekivati cuda. U kontolisanim studijama pokazano je da smanjuje trajanje simptoma gripa za 1 ili 1,5 dan. Pozdrav.
|
|
|
|
|
 |
|