:: |
Korupcija,varanje,mito? |
1.varao bih i dao bih mito |
|
0% |
[ 0 ] |
2.varao bih kada bih znao da necu biti uhvacen |
|
0% |
[ 0 ] |
3.varao bih i davao mito jer je to jedini nacin da se opstane na fakultetu |
|
33% |
[ 1 ] |
4.varanja i davanje mita ima vec pri samom upisu na fakultet |
|
33% |
[ 1 ] |
5.ne bih varao niti davao mito,mislim da se moze i bez toga |
|
33% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 3 |
|
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
mislim sve najgore.profesorima kojima je primaju mito treba zabraniti rad u svim obrazovnim ustanovama.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
ja bih se ponasao ljudski, ja mito ne podnosim!
Gledao sam kako mame mojih drugova vise po skoli i nude mito i stalno su se smajeli nama koji nemamo vezu, a puno puta smo bili i bolji od njih.
Ja bi kaznio i profesore i politicare i guvernere i sve koji to rade!!!!!
|
|
|
djapeman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 72 Mesto: Нови Сад - Србија
|
|
Немам ја тих новаца!
|
_________________ Само слога Србина спасава |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa šta ćete više odete kod lekara traži plavu kovertu,zaustavi vas milicjoner moraš imati barem 20e u vozačkoj ,o državi da ne govorim,a kladionice na veliko zna se, itd.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Korupcija, varanja i mito...hvala bogu i to postoji. Rezultat dobar (diploma) a trud mali (ostaje vreme za zabavnije stvari)
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Sta mislite o korupciji,varanju na ispitima,davanju mita? Dali je prisutna kod nas? Dali i vi pribegavate korupciji? Dali ste ikada dali mito za nesto? (posto varati je svako od nas bar jednom varao) | Mislim da je mito i korupcija najgore sto covek moze da radi...I prisutna je u svim porama drustva i u celom svetu pa i kod nas.Ja ne pribegavam korupciji i mitu niti cu.....I nikada nisam dao mito za nista...
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Evo jos da dodam, ja kada sam upisivala Visu poslovnu u Bgd,trebalo mi je vise para da platim profesoru u VP kod Vuka samo da bi se nasla na listi primljenih, nego sto bi upisala redovno za skolovanje privatnu u Pancevu.Naravno da sam upisala privatnu. generacija upisa 1999. god.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|