:: |
Autor |
Poruka |
Anak1n Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 4
|
|
Matcad sam radio u skolici smor od programa matlab je do yaya ako znaš šta hoćeš od njega ako ne batali to i sedi i nauči matematiku trebaće ti
|
_________________ I dalje idem peške kroz yebene greške
I preživljavam sm sve trenutke teške |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Ništa od Matlaba bez matematike... to sam odavno shvatio. Ali nema nikakvog programiranja bez matematike. to je tako.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
mxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Feb 2004 Poruke: 31
|
|
Odlicna stvar za sve vrste simulacija a tu se podrazumijeva odredeno znanje matematike. I definitivno ima najbolji help
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
[quote="Anak1n"]Matcad sam radio u skolici smor od programa matlab je do yaya ako znaš šta hoćeš od njega ako ne batali to i sedi i nauči matematiku trebaće ti[/quote]
znam ali meni bas mathcad treba za skolu
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
mathlab sm poceo ove godine na faxu. Umirem. Ubija me polako. Rand funkcije etc....mrzim mathlab. Ali cu ga jednog dana nauciti....
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Matlab se vrlo brzo uči, a na webu ima masa informacija i kodova, tako da je to super. Ono što nisam znao otpočetka ovog foruma, sad mi je jasno kao dan.
Ipak, thanx svima.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|