:: |
Autor |
Poruka |
Mjesecarka Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...
|
|
Meni je iskreno hemija jedan od najgorih predmeta koje sam imala (sva sreca pa je perfekat u pitanju)... Kao pravi drustvenjak grozim se skoro svih prirpdnih nauka, a hemiju nikad nisam mogla da smislim... Sva sreca pa sam imala sasvim OK profesorice, iako je ova druga bila izuzetno stroga, ali je zato umela da predaje...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja je volim...imala sam je 4 godine u srednjoj i bila mi je medju omiljenim predmetima...zanimljiva je i mnogo bolja od matematike...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ne znam zasto je nekima hemija tako dosadna?!
Vise sam voleo da idem na casove hemije nego fizike, matematike ili biologije!?
Ne znam kolika i kakva je razlika izmedju predavanja u SCG i Nemacke, ali ovde je mnogo zanimljivo. Nisam mogao da docekam dok imamo hemiju! Meni je ucitelj bio strava, jer je bio opusten i dobar prema nama, dozvolio nam da sami eksperimentisemo i retko nam dao zadatke. Do mature sam joj bio veran!
A sad na faxu je nazalost nemam na planu!
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
zavrsila sam biohemiju. nije toliko tesko ako si voljna da ucis. naravno, samo dalje od organske!
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Nekada sam mrzjela hemiju iz dna duse.
Posle toga sam je cak i zavoljela jedno vrijeme,al kratko.
Sad sam potpuno neutralna prema njoj
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
andrejko Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Maj 2004 Poruke: 748 Mesto: Nis
|
|
Jedva sam docekao cetvrtu godinu, kada nemam hemiju. Ja je znam, ali je ono toliko smorno, barem po meni. A drugo, a to vecinu stvari dobijem zdravo za gotovo, a kada pitam zasto ja volim da dobijem odgovor (zato se i bavim matematikom i informatikom, jer je sve tu crno na belo)
|
_________________ Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.
Da mi neko da 3 dana da cepam drva, 2 dana bih ostrio sekiru. |
|
|
|
|
danijelavu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad
|
|
Hemija me nikad nije jako zanimala ali puno mi je bolja od metematike koju mrzim.
|
|
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi! znam da ju vecina ljudi bas i ne voli, ali meni je sasvim ok! zapravo, veoma je zanimljiva i korisna u svakodnevnom zivotu! isla sam cak i na neka natjecanja, ali nije mi toliko draga da bi ju studirala ili slicno! ciao!
|
|
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
najveca ocena iz hemije mi je 3...ali nastavnik iz osnovne je car...samo jedan je Panic
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Hemija je sama po sebi veoma zanimljiva, ali kod nas da li ce vam se svideti ili ne, zavisi od profesora koji vam predaje. Ja sam u osnovnoj skoli imala nastavnicu koja ni sama nije razumela ono sto prica, pa kako tek nama da objasni kada je i ona napamet naucila lekciju, ali zato u srednjoj kao da sam dobila predmet koji nikada nisam videla, totalno drugi pristup predmetu, jer najgore je kada vas neko prisiljava da u glavi drzite totalno nebitne informacije, a praktican deo nikada ne vidite. Trenutno na fakultetu hemija mi je jedan od osnovnih predmeta (analiticka, fizicka, opsta i neorganska hemija....) i uopste se ne kajem zbog izbora, jer zaista ima se sta videti i nikada nije dosadno.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
nokiaxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 84
|
|
hemiju me zanimala u srednjoj, dosta zanimljiv predmet i rado sam je ucio, ali ipak ljubav prema racunarima je bila veca pa sam upisao informatiku
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
meni je hemija bila uvek opusten predmet i bas mi je lepo isla
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|