:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Ne slazem se sa tim da je vise neuspeha od uspeha. Verujem u savrsenu ravnotezu u svemu, pa i u uspehu/neuspehu. Stvar je u tome sto sitne uspehe brzo zaboravimo i predjemo preko njih a da ih mozda i ne primetimo, ili su to jednostavno bile stvari koje su se ocekivale i za koje smo verovatli da ce se desiti pa im ne pridajemo toliki znacaj... Dok i najmanji neuspeh je nesto sto ce nam ostati duze u secanju, sto ce nas zaboleti i ostaviti snazniji otisak u nama... |
ovo je zaista sjajno receno te je mozda i glupo dodati bilo sta nakon toga...svaka cast
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Tinkerbella Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Sep 2006 Poruke: 24 Mesto: Sarajevo.ba

|
|
mistik29 je napisao/la sledeće: | Znači da je kaos vjerojatniji od reda. |
Kaos je prirodan. Red zahtjeva energiju.
Jugovic je napisao/la sledeće: | A sta je neuspeh?? Zar to nije motivacija za uspeh??? |
apsolutno!
|
_________________ AZ-A |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa stvarno ne znam, nikada nisam brojao neuspehe i uspehe... Ali mislim da svaki neuspeh koji prezivis da te on jos vise ojaca...
|
|
|
|
|
 |
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192

|
|
sve je to individualno.neko sazaljeva sebe pa se samo seca neuspeha,a neko se duva uspesima...neko ima vise srece,neko nema uopste..samo je potrebno vreme da se sve izbalansira..
|
|
|
|
|
 |
slatkica87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141

|
|
za uspjeh se treba potruditi,a ponekad i zrtvovati...
posle kise , uvek ce zasjati sunce pre ili kasnije
|
|
|
|
|
 |
Imagine Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 29 Mesto: ni na nebu ni na zemlji...

|
|
svako u zivotu ima uspona i padova....samo ne treba dozvoliti da te ti isti padovi oslabe.........sedam puta padnem,ali se i svaki sledechi put podignem!!!
|
_________________ ko ne ziwi sad-ne ziwi nikad...shta ti radish? |
|
|
|
 |
Bestijica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne

|
|
puno ljudi nije spremno teko raditi jedino se tako dolazi do uspjeha
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
pa ja mislim da je stvar neuspeha tj desavanje nauspeha ucestalije od uspeha.Iz vise tj zbog vise stvari.To su:lenji smo,svi cekamo da neko drugi to odradi umesto nas,mnogo je faktora koji mogu da nam unise uspeh,ljudi koji ce sve uciniti da ne uspete,losa sreca....
|
|
 |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
mislim da seu neki ljudi rodjeni pod happy star...tak da je moje misljenje da neki imaju uspjeha,a neki nemaju,ili imaju jakooo malo uspijeha...al zato ti ljudi imaju nest drugo a to je sreca i ljubav-a to se puno vise cijeni
|
|
|
|
|
 |
NekiLudi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55

|
|
uspjeh ...pa ovisi koliko ga zelis..sve je ovisno o zelji...
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Dali ste nekad razmisljali i zapitali se "Zasto ljudi u zivotu, uglavnom, imaju vise neuspeha nego uspeha?"
Meni poekad naidju neki grozni dana kada retko mi nesto ide od ruke.A s druge strane i ucestali uspesi me zadese, ali opet razmisljam, ne tako cesto kao neuspesi. Pa se ponekad pitam da li je tako i kod drugih ljudi.
Sta imate reci na ovu temu, kakva je kod vas situacija?
Pozdrav svima. |
Filozofija 'da li je čaša do pola prazna ili do pola puna'. Zavisi od perspektive
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Dali ste nekad razmisljali i zapitali se "Zasto ljudi u zivotu, uglavnom, imaju vise neuspeha nego uspeha?"
Meni poekad naidju neki grozni dana kada retko mi nesto ide od ruke.A s druge strane i ucestali uspesi me zadese, ali opet razmisljam, ne tako cesto kao neuspesi. Pa se ponekad pitam da li je tako i kod drugih ljudi.
Sta imate reci na ovu temu, kakva je kod vas situacija?
Pozdrav svima. |
Mislim da je u pitanju samo to što smo mi ljudi skloni da pojedinim ili gotovo svim neuspjesima pridajemo i veći značaj od onog koji zaslužuje, u stanju smo danima da mislimo o njemu, a uspjeh bljesne za tren i brzo ga potisnemo, umjesto da ga držimo i nosimo u sebi što duže. Skonost ljudi da pate umjesto da se raduju uvijek je nekako veća, ali nikako ispravna i mislim da je samo to u pitanju. Imam mi svi i uspjehe i neuspjehe i kada bi svaki zapisivali jedan naspram drugog, uspjesi bi odnijeli ubjedljivu pobjedu, samo mi to nismo u stanju sagledati.
Lično, imala sam padova, a Bože moj, ko ih nema, nikome nije pod ovom kapom nebeskom sjajno i svačija je muka na svoj način teška, samo se trudim da mi teret vlastitih neuspjeha ne slomi kičmu toliko da ne mogu da ustanem u novi dan. A ustati u novi dan je ipak uspjeh i to treba imati na umu. Prilika za krenuti dalje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|