:: |
Autor |
Poruka |
Herros Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 147
|
|
I'mToo mpeg je odlican i praktican,jedina mana je sto ne unosi automatski prevode.
|
_________________ Just be what you are..... |
|
|
|
|
zdravkoetf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 101 Mesto: Beograd
|
|
Meni je drugar tako nesto radio sa programom DrDivx, i Pinnacle Studio-m
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Ja koristim Ulead DVD movie factory i radi bez problema, a moze i da se nalepi prevod!
|
|
|
|
|
|
BlackyX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 1
|
|
Ako neko zna da mi opise detaljan postupak za pretvaranje divx u divx sa nalepljenim titlom po mogucstvu sto jednostavniji. Pokusavao sam u nekim programima ali nije islo[B]
|
|
|
|
|
|
JoYa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 7
|
|
Najjednostavniji program a ujedno i najbolji po meni u odnosu kvalitet : utroseno vreme je ConvertXtoDVD
Code: | http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/ |
Ja licno volim da pogledam film na standalone DVD playeru sa surround sistemom, koji inace ima podrsku za DivX, ali se muci sa nasim slovima.
Zato lepo ukljucim ConvertXtoDVD, on za nekih 1 i po sat zavrsi svoj posao i onda mi samo preostaje da dobijeni DVD sa harda prebacim na DVD-RW i pogledam na playeru.
Sjajna stvar je sto se tice titlova i zvuka. Ako je u istom folderu i .srt titl - automatski ga planira u pravljenju DVD-a, a ako nije moze rucno da se ubaci.
Ako je DivX dobrog kvaliteta sa AC3 zvukom (vecina DivX na 2 cd-a), tj. visekanalnim zvukom - program ne konvertuje zvuk vec ga ostavlja takvog kakav jeste.
Tako da mozete na kraju da imate DVD sa odlicnim kvalitetom slike, visekanalnim zvukom i prevodom na svoj jezik bez po muke.
Pozdrav svima
|
_________________ Senatores boni viri: senatus autem mala bestia. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|