www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Folklor
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 04, 2005 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa i to je nesto za pocetak.. Smile
meni u svadbama prilaze ljudi da me pitaju u koje umetnicko drustvo idem posto se kao navodno mnogo primeti da idem na folklor...

blue-lady
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 13 Mar 2004
Mesto: eno me tamo

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 04, 2005 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I mene puno pitaju gde sam isla u folklor. ali ja samo previse igram po svom stilu, volim biti individuum Laughing Nazalost tad uvek moram da priznam da nikad nisam bila negde u folklorskom drustvu, bila sam tri nedelja jednom, ali ucitelj napustio odma opet, nije bilo organizovano kako treba...

Obozavam muskarce koje znaju odigrati kolce... nazalost se to slabo igra u ch u izlazu... ponekad u jednoj folkoteki odigraju koje kolce ali to je sve... samo na slavljima kao rodjendani etc. ali tu me uvek ima medju svima u kolu nijedno da prodje bez mene... Smile

inace, svaki put mi srce zakuca jace kad vidim negde nastup naseg drustva... kuku... kako mi se siri onda ponos, jos vise nego sto jeste vec, na svoju zemlju i svoje poreklo...

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 04, 2005 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj ex muz je folkloras Razz tako Kiddo? Smile
ne mislim nista posebno od folkloru Smile

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 04, 2005 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shalabajzer je napisao/la sledeće:
krivo mi je mnogo shto nisam ishao na folklor....mislim, znam da igram....ali nije to to..... Confused

Jos uvek nije kasno. Zasto sada ne probas?????

polHartman_bb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Bgd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 05, 2005 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da bi zabava bila veca ....neko tamo na nekoj svadbi i vrisne....xexexexexexex Rolling Eyes

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2006 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bavila sam se folklorom dugo i dan danas bi samo da nemam sve ove obaveze...odusevljava me ocuvanje tradicije, rdrustvo, putovanja...jednom recju.zakon Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne zanima me to baš...taradicja se mora čuvati, pa tamko samo naprijed, ali ja osobno nikad

shanjer
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Okt 2005
Mesto: NOVI SAD

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Licno me nikada to nije zanimalo, ali nemam nista loshe misljenje o njmu. I to je umetnost, tradicija , kultura. Wink

Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica

djurdje15
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam igrao folklor 5 godina

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obozavam da gledam ljude koji igraju folklor
Moja tetka je igrala mozda 10 godina
Krivo mi je sto nisam ja to ucila,
Sad me pomalo neko uci ali sramota me da igram...smotana sam Laughing

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 04, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se folklor bas svidja,ja mnogo volim da igram..
nazalost nikad nisam isla na folklor,a trebala sam...al sta sad.
i ovako mi kazu da lepo igram

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

ismihanaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: sydney - zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 4:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je to seljacko

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Folklor Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon